Hola Eruga...aquestes són les papallones

Un relat de: Blues.sun
És massa aviat, són les 5:28 am.

Mirant per la finestra, on es veu la platja, on... Tu vas voler que ens coneguéssim. On... Jo vaig anar...i ens vam trobar.
Ara, dins del llit entre llençols. Esperant per fer el nostre primer cafè junts.

Em moc, suau i a poc a poc, em separo un xic. No vull despertar-te, estàs relaxat. Ho diu la teva respiració. Veient-te, de nou... les papallones. Tinc un anhel, un propòsit... batecs ràpids, bombant sang, les noto com corren calentes per les meves venes.
Aixeco els llençols amb les cames. Lentament la cintura i els meus malucs van cap avall. Ni tu, ni el llit noteu que la meva cara està a l'altura de la teva cintura. La teva nuesa davant dels meus llavis, frego la teva pell amb el meu nas. Vull olorar, el nostre sexe anterior. La punta de la meva llengua fa un suau camí pel teu melic mentre el meu dit recorre el teu genoll. Vaig apropant el meu dit i la meva llengua al teu penis. No em queda massa temps, estàs notant el meu joc. A veure si puc posar-lo a la boca abans que obris els ulls.
Oh! Si! Just a temps, la meva boca dins. Et miro i em somrius. M'acaricies els cabells i sospires. Et poses còmode i jo començo a menjar, diem cireres... i ... Aquesta acció estimula el creixement de la teva erecció. Ummm, Papallones... pessigolleig en el meu interior. Busco el teu genoll, per refregar-me, com gateta en zel. AAAiiixxx, que agradable notar com el meu clítoris s'infla, demanant guerra.
Els teus braços oberts, i els teus ulls tancats, deixant que el cos es vagi activant. T'observo, prenc la teva mà i la deixo a la meva esquena. M'acaricies, em vaig arquejant per l'agradable sensació.
Tanta estona desperta, em fa desitjosa... et necessito més actiu.
Ja no tinc escalfor, em cremo per dins ... Tinc clar que el que em pot apagar, és l'eruga que ha mullat la meva rosada llengua, deixant l'estela de la meva saliva. Vull notar-la tota dins, mentre em contrac fort, per després relaxar-me. I repetir: contraure i relaxar.
Ah! La teva llengua i les teves dents freguen el meu mugró. Em distreus. Ja no puc resistir-me i quedo ancorada. Estic en un bucle de plaer, quina meravella, la teva "eruga" de nou saludant a les meves papallones. Els meus i els teus "sí" s'amunteguen, mentre entra l'alba per la finestra. Ens deixem portar per la sensació que sentim en estar junts. Completant el cercle ... Tots dos en el clímax, assaborint el que un dóna a l'altre. Llengües fregant-, dents sobre la pell, carícies que es tornen impacients quan l'orgasme es va acostant. Noto que s'està apropant. I tremolors... que m'empassen. Un instant...i ... M'adono... que estic al teu damunt!!! Somrient... deixo caure la meva cara, al teu pit ... mentre m'abraces.

Comentaris

  • Papallonetes[Ofensiu]
    Canela fina | 11-07-2016 | Valoració: 9

    Aix les papallones a la panxa... que no faltin mai!
    Bon relat, et llegiré.
    Salut!

  • Eruga afortunada[Ofensiu]
    S.Wulff | 09-07-2016

    Molt...afortunada la eruga! . El teu relat enganxa, m'han quedat ganes de saber mes coses sobre la eruga i ........les papallones. Espero que continuis.