Ho vull tot i ara , tot i tot, ara mateix!

Un relat de: nadàlia

Sento que hem perdut massa ocasions, o poder hauríem de dir massa temps, o que ha passat molt de temps des dels darrers polítics autènticament demòcrates , sabent el què això representava. Darrerament algú ha vist algun polític planificant, fent un discurs explicatiu d'allò que vol fer amb els suport i els diners dels ciutadans! Si us plau, senyors polítics, tenen molta feina si no volen que aquest país s'ensorri només en una generació, sí em refereixo a la Catalunya -Paisatge, a la Catalunya-Pagesia, a la Catalunya-Cultura, a la Catalunya història, a la Catalunya -Llengua...som o no som un país? quina classe de polítics ens mereixem? o tenim els que ens mereixem...miri jo no hi entenc gaire però només sento que es critiquen l'un a l'altre, parlen massa de que no ho faran com l'altre i de la negativitat de l'altre....i els oïdors , llegidors o televidents ens quedem igual fins que ens adonem que a prop de casa, un paratge molt bell, hi comencen a fer obres per fer una autovia, una autopista...Visca els cotxes! Només ens queda dir "Torna Torna Serrallonga que la terra ens robaran, que ens arrencaran les pedres..." com cantaven Els Esquirols fa uns quants anys. ALGÚ EM POT EXPLICAR, AMB CARA I ULLS, QUÈ ÉS LA SOSTENIBILITAT O EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE? HI HA ALGÚ SOSTENIBLE?...

Comentaris

  • gràcies a tu pel teu contacte...[Ofensiu]
    joandemataro | 06-07-2010 | Valoració: 10

    i els teus comentaris, jo també t'aniré llegint... aquesta reflexió que fas sobre els polítics ja té més d'un any i tanmateix sembla que sigui feta d'ahir ... comparteixo amb tu que els polítics ens tenen farts i decebuts...
    espero cridar ben fort contra tots ells a la mani del proper dissabte a bcn

    fins ben aviat
    joande

  • puramaria3 | 17-09-2009 | Valoració: 9

    Només em de FER I IMAGINAR ...i donar-li sostenibilitat a l'acció i els somnis.
    .............................
    Gràcies pel teu comentari i per considerar que el text de L'home que em banya és suggeridor.
    És cert el que dius: viure, viure'ns, és una ferida. Escriure és sentir les nostres ferides i les de l'altre, reconéixer-les, estimar-les i donar-les forma de paraula.
    Jo sóc la ferida vital que mostre en les meues paraules. M'enorgullixen les empremtes i les marques que altres van deixar en mi.

    Una abraçada
    Pura María

l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45544 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!