ho tornarem a intentar...

Un relat de: *_raneta_*

Ara mires enrere i recordes aquella nit al concert de les festes majors del barri que més t'estimes, aquell temps que va passar, recordes aquella setmana de setmana santa en la que et vas sentir tan burra i que tot i així vas continuar lluitant, aquells correus que us vau enviar i aquell altre temps que va passar, el retropbament a l'estiu, la nit a Vilanova a la platjeta, les festes de gracia, aquell tanatori, aquelles festes de sants, aquella nit a la sagrada família, aquella nit a l'hospital sant pau, aquella nit amb algun intrus de casc antic, aquell correfoc i diada castellera al Catllar, aquella nit al llit de matrimoni, aquella nit amb els llençols de chupa chups, aquella nit amb els llençols de la Farfolla i aquella nit que ens vam dir que ens estimavem...
Mai hem començat ni continuat amb bon peu, i potser es per aixo que tot és raro i tot es queda coix. Potser falta comunicació, potser confiança, potser que em facis creure que estas allà, potser que em demostris una mica més i potser que marxi la timidessa.

Aquest cop és l'ultim cop i ho estic donant tot perquè funcioni. Ho sento però no existirà una quarta oportunitat. Jo t'estimo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer