HO DEC A L'ANNA

Un relat de: Un Home Nu
Crec que mai hauria pogut gaudir del sexe amb la passió que ho faig ara si no fos per l'Anna. La nostra relació va començar amb l'energia d'un huracà desbocat. Els dos ens vam conèixer essent encara verges però amb la clara consigna de deixar de ser-ho el més aviat millor.

El seu cos de nina, menut i nerviós, era incapaç de contenir l'energia que desprenia. La seva cara d'entremaliada no enganyava, era un vendaval que acaba de desfermar-se. Sortia, reia, bevia i s'insinuava com si no hi hagués vida més enllà dels disset anys. En qüestió de sexe també era explosiva i el nostre repertori sexual adolescent va quedar aviat antiquat. Tocar un pit, les calces o acariciar per sobre la roba va passar a ser un joc infantil per nosaltres. Volíem més.

Amagats en qualsevol forat fosc de la nostra ciutat aprofitàvem per repassar-nos racó a racó amb els dits i amb els llavis. La sensació de tocar per primer cop el sexe humit de l'Anna o notar per primera vegada com la seva mà nerviosa acariciava la meva polla no s'obliden fàcilment.

El punt d'inflexió va venir amb la primera palla. En aquell moment jo era un mestre en l'art de masturbar-me i amb els seus moviments maldestres semblava impossible que pogués fer-me córrer. M'equivocava. Aquells moviments descompassats eren molt més excitants que la meva mà entrenada i amb una sola mirada seva n'hi havia prou perquè vessés sense aturador.

A partir d'aquell moment pelar-me-la es va convertir en el seu divertiment i mica en mica hi va anar refinant la seva tècnica. La culminació eren les tardes de dissabte en que els meus pares marxaven a veure la família al poble i el pis quedava per nosaltres sols.

Ens petonejavem al sofà mentre ens anàvem despullant. Ella es quedava en roba interior però a mi em deixava nu de pél a pél. El meu cos adolescent no s'havia mostrat mai tan impúdic davant de ningú i s'exposava amb orgull. Llavors ella explorava meticulosa i delicadament el meu sexe; els ous, el tronc i el gland.

A l'habitació dels meus pares hi havia un enorme mirall. Allà davant era el seu lloc preferit. Jo dret davant el mirall i ella com a directora de l'espectacle d'aquella tarda, destinat al seu plaer de fer-me delir. Començava sempre acariciant-me suaument els ous mentre em subjectava amb una mà la polla. Llavors mica en mica començava a pelar-me-la mirant-me a través del mirall. Quan notava que m'excitava massa parava, quan ella ho decidia accelerava. Al cap d'unes quantes tardes amb cadascun dels meus sospirs sabia si havia de frenar o avançar amb força. El seu plaer consistia en conduir-me a l'èxtasi per acte seguit deixar-me aguantant a un pas de l'orgasme. I així durant hores. Puc jurar que mai he vist la meva polla tan dura i tan erecte com en aquelles sessions amb l'Anna. La sensació de poder sobre mi l'excitava a ella i em posava a mi al llindar del plaer terrenal. Quan es cansava de sentir-me implorar que ho acabés l'agafava amb força i la munyia amb rapidesa i seguretat. Estrany era el dia que la correguda no arribava a esquitxar el vidre del mirall.

Gràcies al plaer morbós de l'Anna per portar el meu desig al límit vaig adquirir un remarcable control dels meus orgasmes. Ara, tants anys després, quan alguna de les meves amants em felicita per la durada de les meves envestides no puc més que somriure i pensar que quan la torni a veure he de donar un cop més les gràcies a l'Anna.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Un Home Nu

5 Relats

3 Comentaris

4531 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00