HISTORIETA DE LA CUQUETA EVA

Un relat de: Inukis

A veure, això es la historieta d'una cuca de llum que sa deia Eva, un enciam que es deia Nil, una escarola que sa deia Novo i un plàtan que es deia… Gina!!
Bueno, comencem, la cuca de llum volia anar a la platja, però la seva mare que era un pèsol no la deixava anar. Llavors la cuqueta (cuqueta = a cuca de llum) li va demanar al seu amic enciam que li demanes a la seva mare, li supliques, k fes el k fos per k la deixes anar a la platja. La conversació..:
-Hola mama de la cuqueta Eva..
-Que vols tu ara?¿!!
-No.. res, k avera si podies deixar la cuqueta que vingués amb nosaltres a la platja Perquè si no li toca el sol es tornarà un iaio i no voldríem que li passés això.. i..
-Però que t'estàs inventant!! La meva cuqueta com dieu vosaltres.. no li passarà re!! I deixeu-la ja, i marxeu cap a casa vostra!!
-… d'acord pesolet!!
Això que marxen tots de casa la cuqueta Eva, al cap duna estona rep un sms del seu amic enciam:
Ei!! A la teva mare li falta una mongeta al costat perquè li baixin els fums.. ma faltat poc desfullar-me i quedar-me com una boleta…vinga, adéu que estic cagadet…!!

La Eva al rebre el missatge es va començar a riure.. i pam!! Com k estava volant va perdre l'equilibri i es va estampar contra el vidre de la seva habitació…

L'endemà tots van anar al seu enterro perquè... clar s'havia fotut una bona nata contra el vidre i es va quedar puré.. i lo últim que va dir la nostra cuqueta Eva va ser…
-Merda!!! Me quedat sense anar a la platja…-i xof..
Tots els amics de la cuqueta van anar cap allà (cap a casa la cuqueta, per anar a veure on va morir la seva estimada cuqueta de llum.. perquè ara qui els il·luminaria per les nits¿?!! Eh!!?...)
Quan ja van ser a la seva habitació es van donar compte de qu allò va ser un crim!! L'enciam, l‘estimat enciam de la cuqueta am aquell missatge li va produir unes ones titonikurasinosis que li van produir la mort instantània.. i com k va caure.. pos.. puré de cuqueta.
Clar, el plàtan Gina es va donar Compte perquè… veia el futur!! Uauuuuuuuuuu!! (tots es van quedar al·lucinats.. un am la boca fins el terra, l'altre am els pels de punqui.. i bueno tots amb uns caretus k si els veiéssiu os moriríeu..), bueno, això que la gent no s'havia k el plàtan Gina era un policia secret.. i va arrestar l'enciam Nil.
Tot al final es va acabar.. bueno bé del tot no perquè la pobra cuqueta estava morta.. però bueno, al cap de dos dies ja no se'n recordaven d'ella.

(Allà al cel de les cuques…):
-Ei hola, que ets nova¿? -va dir un cuca moooooolt atractiva-
-Si bueno em vaig estampar contra un vidre.. i ja veus, ara estic aqui. -va contestar la cuqueta Eva-
-Bueno, doncs benvinguda!! Aquí tu passaràs molt millor que allà baix. Per cert em dic Jaume!! ;)
-Okis.. Bueno que si, que es fa aqui dalt¿?
-Res. T'envàs de festa… i de festa… i de festa… a i nomes dormim els dissabtes.. però bueno.. no esta gaire malament.
Les dues cuquetes es van fer moolt amigues i van estar trompes la resta de la seva mort!!
FI!!!!

Comentaris

  • LLuny de tot | 18-12-2005 | Valoració: 10

    Jajaja! Puta Ina!
    Al final ma van deixar eh :P
    Molt bò! No me'n recordava del tot!!! Te'l valoro amb la puntuació màxima!!! Encara queda el de la colla! ;P
    Petons wapa!