Hipòcrites

Un relat de: Elmau

Hipòcrita és aquell que fingeix allò que no és; Hipocresia, la simulació de qualitats que una persona no té… I el comportament d'una persona així, és el resultat d'uns principis que no pareix posseïr.

Per què aleshores, si tinc ple coneixement de com són aquesta gent, em dol tant aquest cop el que han fet? Doncs, sols perque han atacat una de les coses que més estimo… Ella… I perque ells han significat moltes coses per a mi els darrers mesos, perque són part de mí tant com ella, perque són els meus amics…

I també, perque els he aguantat moltes coses, per les quals podría haver esclatat fa massa temps enrere… Coses que em van molestar molt.

Ella és com una germana per a mí, com una ànima molt identificada amb mi, la persona que m'ajudava quan vosaltres em donaveu de costat, "amics", aquella que mai no ha gossat fer-me mal, ni dir res que em pogués ofendre, aquella que ha mirat per mi abans que per ella mateixa, aquella que s'ha preocupat per mi més del que ho haveu fet vosaltres en tot el mateix temps que us conec a les dues parts.

Pretenieu que deixés passar aquest incident sense dir absolutament res? M'heu traït d'una forma molt dolenta, m'heu fallat d'una forma molt cruel... No puc permetre que tingueu raó, perque no és cert, perque per evitar conflictes ella va preferir no defendre's i obviar les vostres paraules… I l'atac fou pitjor aleshores.

"Amics" us deia, i ara no sé com dir-ho...

Sou amics meus?

Bé.

Demostreu-ho.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Elmau

Elmau

2 Relats

0 Comentaris

1538 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Escric per devoció, perque estime la literatura, i m'agrada que em faça viatjar...

Últims relats de l'autor