Hipocresia

Un relat de: dragaroja

Cada dia em desperto amb la mateixa impotència dins meu, no ho puc evitar, passen les hores i sento que el temps s'acaba, que cada segon em faig més gran. Em passen el minuts. I els dies se'n van com el fum d'una gran xemeneia que surt sense parar. I els mesos corren sense poder-los atrapar, s'allunyen davant els meus ulls, de vegades m'aturo i els deixo marxar. I els anys, es desdibuixen i s'esborren sense que es noti la seva presència. Quan obro els ulls veig que tothom va d'un lloc a un altre, ràpid, amb presses, corrents. Plou, les gotes em mullen la cara, i m'agrada. Em quedo quieta, sorolls, crits, abundants al meu voltant. Jo ja no hi sóc, em submergeixo en el meu món, penso, somio. I els moments de pau i de calma? Fa temps que van marxar. I el poder tenir un dia només per tu? Fa temps que no existeix. I la felicitat? Fa temps que no la busco.
Començo a caminar, m'he recordat que he deixat la roba estesa i està plovent.







On han anat aquelles flors? Fa tants dies...fa tant de temps...

Comentaris

  • k maka[Ofensiu]
    dragaroja | 13-11-2005

    jjajjajajaja ja t dexu ser la 1 ja et dexu ejejjeje
    k tu as estat recolzant-me des dels meus inicis ejejje.......
    I m'has escoltat massa jejejeje
    Però això sí, jo tmbé seré la teva fan num 1 eee ejejeje
    asies....tu també tens talent.......;)

  • bdjer | 13-11-2005 | Valoració: 10

    Noia, ja no sé que posar, de veritat, tot el que puc dir no serà res més que una repetició dolenta del que tu has posat aquí dalt. Així que... només dir-te que tens tota la raó, i que es un sentiment que es sol tenir... el pas del temps, els record, tot allò que els anys et van prenent... Està perfectament redactat, perfectament expressat. No em cansaré de dir que tens talent, i no és per fer la pilota. A tu quan et descobreixi alguna editorial flipes :P

    Petons

    Bdjer --> (la teva fan num 1, enu no, la 2, ke li deixo el llok a algú ke et faci mel ilusio ke u sigui :P)

l´Autor

Foto de perfil de dragaroja

dragaroja

24 Relats

76 Comentaris

37373 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
No hi ha gaire a dir sobre la meva vida o sobre mi mateixa......El meu naixement va ser en una freda tarda de febrer i des de llavors han anat passant els dies i els anys...el meu somni sempre ha sigut ser escriptora, mai ho serè, però sempre ho somiaré.

De tots els animals de la creació, l'ésser humà és lúnic que menja sense tenir gana, beu sense tenir set i parla sense tenir res a dir.