Hienes

Un relat de: angie

Havien trencat la seva relació afectiva feia temps però esporàdicament tenien contactes de tipus sexual . La trucada d'aquell matí, però, el deixà contrariat. Per què a ell?. Potser pel seu carácter fred i mancat d'escrúpuls?. Segurament. Allò era un cop de sort, necessitava trencar amb l'apatia que el fustigava des de feia mesos i a més, la seva ambició l'impedia fer fàstics a qualsevol proposta carregada d'intriga.

Van trobar-se al Mandala, un bar oriental molt concorregut i allunyat del centre. Mentre prenien un còctel, la Tracy l'exposà amb detall quina seria la seva tasca dins aquell arriscat però sucós afer. Es tractava d'ensarronar a una dona alemanya que s'allotjaria el cap de setmana en un hotel luxós de la Costa del Sol. La dona en qüestió tenia uns 50 anys, ben duts i tenia predilecció pels homes més joves que ella.
Fins aquí tot semblava una espècie d'ofensa a la seva masculinitat però en breu la conversa començà a interessar-li moltíssim. Frau Müller, un nom fals, estava casada amb el gairebé segur proper candidat a la cancelleria del seu pais. Un escàndol seria la seva fi i l'oposició se'n veuria afavorida.
La Tracy era l'enllaç, doncs la seva carrera diplomática l'havia fet arribar a graons insospitats.
I ara ell seria la peça que faltava en aquest trencaclosques. Unes fotografies compromeses podrien reportar-li beneficis substanciosos. La quantitat era totalment indecent i les seves butxaques no anaven a escopir-la.
Per a fer-lo dubtar el mínim, per sota la taula li era entregada la meitat dels diners .

*

Unes setmanes més tard, la Tracy entrava a un restaurant d'estudiants a la ciutat de Bonn, on l'olor a col fermentada era insoportable i on recollia la resta del tracte.
Ell prenia el sol a la terrassa del Blue Beach a Cannes i observava la seva propera víctima.







Comentaris

  • Vet aquí un relat [Ofensiu]
    boigboig | 04-04-2006

    que, tot i no estar gens malament, ens deixa a tots amb les ganes de més... Amb ganes de saber com s'ho va fer el protagonista per lligar-se a la Frau Müller, si és que ho va fer, i fins on varen arribar. I quin són, o van ser, el sentiments del protagonista en tot l'afer. Vaja... l'afer tampoc queda molt ben explicat, no? O potser és que ell només s'ha de limitar a fer les fotos? No em queda clar.

    Sobre la construcció, hi ha alguna frase que em sorpren (en negatiu):
    estava casada amb el gairebé segur proper candidat a la cancelleria del seu pais
    és una cosntrucció una mica estranya, no? Em diràs potser que és culpa de les limitacions del repte, però jo crec que es pot construir millor utilitzant el mateix nombre de paraules.
    les seves butxaques no anaven a escopir-la.
    No s'enten gaire (i a mi m'agraden les innovacions).

    la Tracy l'exposà amb detall quina seria la seva tasca dins aquell arriscat però sucós afer
    No seria millor "l'hi exposa en detall". A més es com una mica recargolada, la frase, no?

    Bé, vas millorant, però potser t'aniria bé centrar-te primer en el tema, depurar les frases, i després, si cal, reconstruir-les. Els reptes han d'entrar ràpid, amb força, i el teu costa una mica de llegir....

    Una abraçada,

    Boig!

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276939 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com