Hi ha algú a la sala d'estar

Un relat de: Alexandre Roa Casellas

És un dia plujós, gris, com si el cel s'hagués acostat a la terra perquè ens sentim més protegits de l'exterior. Les gotes que cauen són mogudes per un vent suau i fresc. És agradable sentir aquesta frescor a la pell acompanyada de fines llàgrimes. Ell es desperta. Es lleva amb els ulls tancats. Té la sensació de dur-hi dues pilotes de golf. Pesen. Obre la finestra; obre els ulls. L'envaeix la pau i la frescor del preciós dia. Observa el cel; un mar de núvols esquerdat per fines línies d'una lleu claror. Ell deixa de sentir que els ulls li pesen. Tanca la finestra. Es gira per anar-se a dutxar. Davant seu, durant una dècima de segon, es materialitza una ombra. Arronsa les celles. Surt de la seva habitació. De sobte sembla que una fred intensa s'apoderi de la casa. El baf emana dels seus llavis amb cada respiració. Un cop sec l'obliga a fer un bot. Hi ha algú a la sala d'estar. Se li glaça el cor. La por ha començat a posseïr el seu cos. La porta de la sala d'estar s'obre i es tanca bruscament, rebotant contra el marc. Ell avança. La porta, d'un color verd clar, convida a entrar. Ell no en té ganes. Els seus peus s'aturen. Tremola. Ara que és més a prop de l'espai que es crea entre la porta i el marc, pot sentir que d'aquest emana un vent fort. Una esgarrifança arriba al seu clatell. Cada cop, la por és major. Ara, Ell sent un gemec que prové de la sala d'estar. És un gemec humà. Sembla seu. S'omple de valor i entra. Els seus ulls deixen de veure. El seu cos deixa de sentir. De sobte, només les seves orelles perceben alguna cosa. És un tro. Plou. Ell es desperta. Es lleva amb els ulls tancats. Té la sensació de dur-hi dues pilotes de golf. Pesen.

Comentaris

  • Bona descripció de la por[Ofensiu]
    Romy Ros | 10-10-2009 | Valoració: 10

    aterridora. Tens molta fantasia i molta imaginació: amés la saps gestionar molt bé! Recorda sempre aquestes paraules de Unamuno: "El que tiene fe en só mismo, no necesita que los demás crean en él" Això et pot infundar forces per seguir endavant!

l´Autor

Foto de perfil de Alexandre Roa Casellas

Alexandre Roa Casellas

16 Relats

12 Comentaris

17213 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig néixer el 21 de maig de 1992. Visc a Fornells de la Selva i sóc un apassionat cinèfil, amant de la literatura i devot admirador del metal i la música clàssica.
Dirigeixo petits curtmetratges a fi d'agafar pràctica en el cinema i escric relats com aquests que penjo a la pàgina per practicar la literatura.
La novel·la gòtica és la meva predilecta, així com el cinema negre i el thriller son els meus gèneres cinematogràfics preferits.
A través dels meus relats intento transmtre certa visió personal que tinc del món i, per damunt de tot, divertir-me.

alexandre_roa@hotmail.com