(hhhhhhhh)

Un relat de: Gica Casamare

Sona les "Valquíries" de Wagner. Ets tu, em truques al mòbil. Ets la meva Valquíria, dura i batalladora com la guerrera escandinava de llargues trenes d'or... per això el timbre escollit.
Fa dies que desitjo la teva trucada, fins i tot l'he somiada.
Veig el teu número en la pantalla. M'imposa. Acosto la mà lentament, em tremola. Agafo el telèfon, me'l miro mentre el teu número se'm clava a la ment.
Wagner m'avisa de la teva perillositat, el perill d'aixafar el meu cor fins a rebentar-lo i escapçar-me el cap a cops de destral nòrdica. Estic cagat de por.
Apropo el polze al botó de despenjar, el pitjo i poso l'auricular a la meva orella.
-Sí?
-Hola -dius fredament -, sóc jo.
-(hhhhhhhhhhhhhhhh) -no em surt la veu, m'he quedat afònic per la por!.
-Ets aquí?
-(hhhhhhhhhhhhhhhh)
-Jordi? Ets aquí? Em sents?
-(hhhhhhhhhhhhhhhh)
-Merda de mòbil! A veure quan te'l canvies. Me'n vaig a l'Índia, cinc mesos, només et trucava perquè ho sabessis, ara agafo l'avió, deixo el meu mòbil al meu cosí, doncs allà no em servirà. No crec que pugui escriure't. Vinga, cuida't i una forta abraçada.
-(hhhhhhhhhhhhhhhh)
-Suposo que m'estàs dient que m'estimes i totes aquestes coses que no pares d'escriure'm. No sé, en parlem quan torni. I canvia't el mòbil.
-(hhhhhhhhhhhhhhhh)

Comentaris

  • Naiade | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Bon humor![Ofensiu]
    xesco | 30-05-2005

    Et descobreixo recomanat per una bona lectora comuna (i més bona escriptora) i li hauré de donar les gràcies. Només he llegit un parell de relats teus, i de moment l'humor que els impregna m'ha encantat.

  • ostres! (situació "d'impotència"!)[Ofensiu]
    kispar fidu | 16-05-2005

    Bufff! Jo em sentiria molt impotent en una situació així: Tantes coses per dir, i només aconsegueixes deixar anar un fluix (hhhhhhh). T'has quedat sense paraules. De pedra. No ets capaç de dir-li res... Quan en realitat segur que tens mil coses que confessar-li i fer-li saber...

    Buffffff. L'altre dia vaig tenir un somni "semblant" a aquesta situació (he escrit un relat sobre el somni, però encara no ha sortit publicat... suposo que demà...). Doncs el mòbil em sonava, i al despenjar-lo, la persona que em parlava em deia quatre paraules que em deixaven de pedra. I jo no podia respondre. Feia tot el que podia, però com et va passar a tu, no em sentia l'altra persona. Va ser força estressant. Tenia tant a dir-li... volia respondre a les seves paraules i m'era impossible... Buffff, no m'ho imagino pas en la realitat!!!

    Moltes gràcies pel teu comentari. (No puc negar-te que el teu "gràcies en comptes de felicitats" m'ha encantat i fins i tot m'ha emocionat... de veritat!)

    Gràcies!
    Gemm@

  • em deixava...[Ofensiu]
    quetzcoatl | 06-05-2005 | Valoració: 10

    el 10.

    m

  • hahaha[Ofensiu]
    quetzcoatl | 06-05-2005

    Humor i alhora un xic de tristesa? Em dona la sensacio que vulguis portar un estat de patiment inmesurable a l'absurditat... a traves d'una petita broma. M'equivoco?
    Destaco com a bonissima la mencio de les Valquiries i la comparacio amb la noia a la que estimes i la que t'arrassa, que et pot trencar el cor i endur-se't la veu a la India!
    Et plantare un 10, perque encara ric.

    Una abraçada; ens llegim : )

    m

l´Autor

Foto de perfil de Gica Casamare

Gica Casamare

71 Relats

182 Comentaris

111456 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Nascut en la boira enmig de la il.lusió de la llibertat nacional i la justícia proletària, entre torrades castanyes de tardor.
No gaire esportista tot i guanyar una lliga de futbol sala, sent el suplent més complet de la generació d'or de les monges!
Ara, servent de la RES PUBLICA.

http://casalsprat.blogspot.com