He crescut al teu costat

Un relat de: afrodita

Tinc records inexactes d'un dia estrany, on els núvols suraven en el buit i aquesta buidor m'omplia de curiositat. No recordo el moment exacte, però si que els nostres camins es van creuar.

Et recordo com una immensa desconeguda plantada al meu davant. No sabria dir-te si m'inspiraves por o era simple desconfiança vers el desconegut. Les teves portes m'han mantingut dins d'una petita bombolla que ha esdevingut el meu gran món duran aquests anys.

Dia rere dia, any rera any ens hem anat retrobant i el temps s'ha ocupat de transformar aquesta desconeixença inicial en una ferma relació basada en el dia a dia.
En ocasions he pensat que aquesta petita bombolla plena de records no era més que un teló de teatre, on cadascú interpreta el seu paper.

Però ara, 14 anys més tard veig en tu un lloc de pas, però alhora indispensable, uns fonaments sòlids i un passat comú, un lloc que m'ha deixat empremta, ara miro enrere i veig que he crescut al teu costat, que sense adonar-me'n m'he fet gran, que el temps ha passat i ara és el moment de petar aquesta petita gran bombolla per caure dempeus al món exterior.

El temps passarà i d'avui no recordaré núvols surant en el buit, segurament no tornarem a ser tots aquí entre les teves parets, però tu restaràs inquieta al mateix lloc, forjant ments com les nostres, a les que espera un futur més proper del que sospiten, és per tot això que sempre quedaràs en el record, la més preuada col·lecció privada de tots i cadascun de nosaltres.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de afrodita

afrodita

33 Relats

158 Comentaris

72159 Lectures

Valoració de l'autor: 9.54

Biografia:
Perquè ella?

Perquè afrodita
és amor, passió
sentiment, acció
luxúria, seducció

Perquè afrodita
és essència i vida
l'instint més bàsic
l'aire que respires

Jo?

dona de lletres
Amant de l'art
Els peus a terra
El cor volant

Somiadora de dia
princesa de la nit
dues cares, un destí
llevar-me i ser feliç



...Perquè viure no és només existir...


AfrOditA