Has de seguir endavant

Un relat de: sensecor

A vegades pensem que la vida es dura amb nosaltres, només perquè els obstacles que trobem al camí són més forts o més grans.

Comencem a baixar la guarda i tot el que pensem es que pot alegrar-nos desapareixent, sempre hem de mirar molt més enllà del que els nostres ulls poden veure.

Per més fort que el cel s'ennuvoli, mai existirà una tempesta tan forta com per acabar amb les ganes de seguir endavant. La vida ha estat el regal més preciós que ens han pogut fer, així com la bellesa que es troba al nostre voltant.

Sempre que et sentis trist, oblidat i que et trobis en silenci pensant en algú recorda que en algun racó del món hi ha algú que en silenci està pensant en tu.

Dona el regal més bonic:
somriu a la vida
i aquesta t'ho tornarà en forma de felicitat.

Si penses que els problemes t'agovien, regala-li un somriure a la vida i a tu que la mereixes, regalali elt eu amor, a qui ho mereixi en realitat, però sobre tot, estima't com a ningú més.


Si perds la llum que viu amb tu, treu tot el que portes dins, perquè es molt difícil lluitar quan el que vols es més fort del que tems, i quan les ganes de plorar t'omplin per dins.

Pensa que ets especial, recorda que res ni ningú podrà acabar amb aquesta pau que portes al teu interior, amb aquestes ganes de seguir endavant i pujar la muntanya, perquè quan estiguis enrere guanyaràs més valor i t'impulsarà cap endavant, recorda ESTIMA'T i viu tots els dies com si fossin els últims i els primers, regala una abrasada a qui t'acompanyi i et sentiràs feliç, recorda puja la muntanya.

De qualsevol forma aquesta muntanya es la teva vida.

Comentaris

  • Un cop mès[Ofensiu]
    sensecor | 27-06-2007 | Valoració: 10

    Gràcies

  • sucdetaronja | 13-11-2006 | Valoració: 10

    meravellosa composició... les paraules que necessitava. un bes de taronja

  • amb valentia...[Ofensiu]
    nina | 13-11-2006

    s'encaren les coses... i a les bufatades... respón amb un somriure, si senyor!
    Jo sempre dic, que a les penes... petons!!!
    al llegir la teva biografia no he pogut evitar pensar que et parles a tu mateix i vols donar-te la força que potser en algun moment perds.
    Estima't... que ningú ho farà millor que tu! I si la gent ho palpa... ho faran també!

    ... i aprofito per felicitar-te.. que veig que d'aqui res en fas 17!!

    nina.

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191500 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.