Han tornat

Un relat de: Albert Reina
M’alce pel matí, i mentre prenc el desdejuni mire la televisió. A les notícies, es veu una manifestació dels estudiants del vespre anterior. Els policies carreguen amb força, i en un primer plànol es veu a un d’ells que porta un adhesiu a l’uniforme on es llegeix: “La guerra és pau”.
Quan estic al carrer, passe per davant de les oficines centrals d’una empresa multinacional, a una cèntrica avinguda. A la façana han penjat una pancarta amb el seu nou slogan: “La llibertat, esclavitud”.
Arribe al treball, i a la pantalla del meu ordinador apareix, encapçalant el web del Ministeri d’Educació, del qual sóc funcionari, el següent missatge: “La ignorància, fortalesa”.
Ara és per la nit, estic acabant de sopar a casa. Acaben de cridar a la porta. No els esperava. No imaginava que vint-i-vuit anys després tornarien a per mi.

Comentaris

  • Això és Orwell[Ofensiu]
    T. Cargol | 02-03-2012

    (veig desprès d'una cerca a Google)
    El corrupte vol que se li reconegui l'honradesa i que el jutge sigui condemnat per persecució i que aquesta apariència de realitat es repeteixi fins a ser una nova realitat. Per no caure en la depressió de les pròpies mancaçes una eterna fugida endavant d'estil psicòtic...

  • Han tornat.[Ofensiu]
    free sound | 02-03-2012 | Valoració: 10

    Tornen, van tornar, tornaran...
    Esclaus del maltracte.
    Uns lluitant i els altres pegant.
    Seguirem ballant!

l´Autor

Albert Reina

4 Relats

4 Comentaris

1799 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00