Haiku trist

Un relat de: Fifo

Un tro, tempesta.
Un so, crit esgarrifat.
Llampec, la guerra.

Fifo

Comentaris

  • Bé tampoc es la natura verda ![Ofensiu]
    Annalls | 27-09-2014 | Valoració: 10

    És la natura humana, capaç del bo i millor i tot el contrari , com l'altra !!!

    Però es molt maço dintre que el que expresa és la horrorosa veritat !



    veig que una quimera t'ha comentat el del raspall... no es prodiga massa en comentaris aquesta noia, o es molt selectiva!

l´Autor

Foto de perfil de Fifo

Fifo

54 Relats

118 Comentaris

53139 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Naixcut el 1941 a Mas de Barberans (Mon tsià), he viscut quasi sempre a Bcn.
Graduat Social i Tecnic informatic des de 1968, estic gaudin d'un descans en el treball actiu, aprofitan-lo per escriure vivencies i sentiments en forma de relats i poemes.


fifoaika@gmail.com