Haikú sense escrúpols

Un relat de: Waldo Lideker

¿De què et serveix
calçar coturn, si és d'ànima
que ets curt de talla?

Comentaris

  • Bruixot | 31-10-2006

    però impactant. Interessant... també amb l'utilització de "calçar coturn", que, val a dir, feia temps que no veia...
    La forma, de haikú no estandar (com a mínim no en la versió "noucentista" terme, que sempre és amb versos femenins), tot i que al final sumen efectivament 17 síl·labes, m'ha semblat prou interessant.
    També el haiku per a Jacques Brel, tot i que m'agrada més aquest.
    Ara, però, m'agradaria veure't en acció amb poemes més llargs... o amb més poemes!

    Estaré esperant amb impaciència!

    Bruixot