Haiku I

Un relat de: Arnau

Em persegueixen
els fantasmes i els miralls
del meu silenci.

Comentaris

  • nimfa19 | 21-11-2006

    aquest haiku expresa molt bé com em sento jo en aquests moments, la veritat és que m'has deixat amb ganes de llegir-ne més espero que aviat n'escrigui un altre.
    petons



  • Hola Arnau[Ofensiu]
    Frèdia | 21-11-2006

    Benvingut a RC. Ja veuràs com et recorda una mica al camarot dels germans Marx. Uisssss, si tu ets molt jove! Bé, si dius que escrius cada dia, ja pots anar enviant teca. De moment aquest haiku és un petit tast, un aperitiu, però aquí tenim sempre molta fam. On és el primer plat?

l´Autor

Arnau

10 Relats

22 Comentaris

11111 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
Vaig néixer el setembre del vuitanta-set a Vilassar de Mar, però no hi he viscut mai. M'agrada més el cine que la literatura, i més la música que les lletres de les cançons, però tot i això, escric quasi cada dia.

Si voleu res, sóc a 20deabril@gmail.com