Ha marxat...

Un relat de: lorien

Ha marxat, sense cap nota, sense cap explicació, com un lladre durant la nit. Una nit llarga i freda, suposo que perquè ja no podia més, és difícil viure amb algú que no coneixes...

M'he despertat il·lusionada, avui és el meu aniversari, i també el primer dia d'un hivern molt llarg i trist. He fet com cada matí, primer al lavabo, després em vesteixo i vaig a la cuina per esmorzar. Quan he passat per davant de l'habitació del pare he vist la porta oberta, que estrany no li deixa mai.

La meva germana ja s'ha llevat i m'observa en silenci des de la cornisa de la porta, jo sense adonar-me'n segueixo esmorzant amb els cascos posats escoltant "helloween", per variar.
S'acosta i em felicita, em dóna el regal, si que hi ha pensat, quina il·lusió, l'obro de pressa i és un llibre, un que es diu: Sempre hi haurà una cançó...
Sé que no en tindré gaires més de regals, des de que no hi ha la mare ja no és el mateix, tots tres estem tristos i ja no sembla una família...

Bé arriba l'hora de marxar cap a classe, quin pal, l'últim dia, igual avui pel que farem..., val més que cridi el pare, que dormilega que s'està tornant.

Obro la persiana de l'habitació de bat a bat, deixant passar la tènue llum dels primers raigs de sol d'un matí fred d'hivern
Miro cap al llit i està buit, el toco i està fred... que estrany, el pare no va comentar res que passés la nit fora... A més, em sembla que va anar a dormir cap a les deu i no l'hem sentit llevar-se. Que estrany, obro l'armari i està buit, no pot ser, una llàgrima em regalima galta avall, aviso a ma germana.

Ha marxat, sense cap nota, sense cap explicació, com un lladre durant la nit. Una nit llarga i freda, suposo que perquè ja no podia més, és difícil viure amb algú que no coneixes... Havia de ser precisament el dia del meu aniversari?



Comentaris

  • Aquí estic[Ofensiu]
    Anaïs | 23-03-2012 | Valoració: 10

    Hola Lorien,

    des de l'altre cantó de la pantalla, el teu relat m'ha agradat molt. Una porta oberta pot no significar res o pot significar-ho tot.
    La categoria és biografia? Ara entenc... Aquesta mena de sensibilitat que no sé d'on traiem les persones que en algun moment em sentit la solitud, les persones que ens hem hagut de reinventar per poder sobreviure a una nova situació...
    Gràcies per la teva mà estesa en el comentari del meu relat, la prenc perquè també et serveixi a tu.
    He fet els deures i tots els relats els trobo molt bé, però aquest és el que he triat com a preferit. No sé si és el capítol més dur de la teva vida, però és el que m'ha transmès el teu relat.
    És cert, et tinc a prop i ho valoro, més del que a vegades la meva parla descontrolada reconeix. Aquí estic, entre mig de gent que es fuga, gent que vol caminar sense poder, i gent que podent caminar no vol arribar a moure's...

    Anaïs

  • molt emotiu[Ofensiu]
    AINOA | 10-01-2005 | Valoració: 9

    es un relat molt emotiu, com més llegeixes mès t'agrada.
    Segueix aixi, una abraçada.

  • trist, molt trist...[Ofensiu]
    Equinozio | 10-01-2005 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt, és tendre fins que .... be no se que dir, fins que es posa trist... ara em sap greu per a que fara la noia amb la seva germana... haviam si un dia d'aquests ens ho expliques..

    Seguix escribint que jo et seguiré seguint :)

    petons

    Equinozio(Enricu)

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de lorien

lorien

12 Relats

37 Comentaris

20518 Lectures

Valoració de l'autor: 8.93

Biografia:
Em dic Elena, sóc de Maià de Montcal, segur que us preguntareu on està aquest poblet tant petitó de 300 haitants, està al costat de Besalú, però actualment resideixo a Manresa, estic estudiant primer de fisioteràpia, per tant no tinc temps de res, bé ja ho haureu notat, fa una eternitat que no escric res a la web, tinc 23 anys, per ben poc ja que vaig nèixer un fred 21 de desembre, per tant estic sota els dominis de sagitari, per ben poc.

Com que una imatge val més que mil paraules posaré una foto.

Si voleu saber quelcom més de mi visiteu el meu blog: http://spaces.msn.com/members/lorienhpruenca/

tot i que degut al dèficit de temps tampoc hi ha cap actualització... i el meu mail és hpruenca@hotmail.com
aqui si que intento donar senyals de vida almenys una vegada a la setmana quan no hi ha festes...