Guia de Supervivència per Situacions (A Priori) Absurdes

Un relat de: aaa

1.- Bitxos

Tal i com deia el meu avi, aquesta es una situació que molt probablement mai visqueu, però mes val curar en salut i estar preparats per qualsevol eventualitat: Si alguna vegada sou oferts per participar en una d'aquestes excursions que es fan avui en dia per combatre l'estrès, del tipus "vida salvatge", primer tracteu de rebutjar l'oferta al·legant al·lèrgia a la clorofil·la, però si no funciona, i per una d'aquelles casualitats, us veieu perseguits per una serp gegant (mes de dos metres), heu de fugir (es clar, beneit, no te la quedis mirant) en línia recta. La serp es mou en zig-zag, i quan es veu forçada a fer rectes, perd velocitat, i a la llarga, interès en allò que persegueixi. Però, si l'animal que us persegueix es un cocodril, fugiu (si, si, amb un cocodril també) però en aquest cas, feu-ho en zig-zag, doncs la columna vertebral del cocodril es molt rígida, i si es veu forçat a fer el·lipsis per la jungla, podria trencar-se la esquena o avorrir-se, qualsevol dels dos casos son essencials per poder explicar la historia al bar habitual. En tot cas, no us confongueu de tècniques: mes d'un no ha tornat al bar...

2.- L'Art De Nedar

No tot es flotar per sobre de l'aigua i mantenir els pulmons eixuts. Hi ha moltes formes de nedar, i hauríeu de conèixer-les totes per fer patxoca a les reunions multitudinàries:

- Nedar com el plom: practica poc habitual en experts, però recurrent en neòfits. Basada molt probablement en els pocs supervivents de les venjances de la màfia siciliana oriünda de la petita Itàlia de Nova York (consulteu un mapa) L'estil te la característica de semblar-se al submarinisme, però sense respirar, amb la subsegüent mort del practicant. Avui en dia, només queden dos practicants vius de la natació plomifera, i ambdós practiquen dins la piscina de plàstic del net de la veïna.

- Nedar sense carbasses: habitualment, dit d'aquell que perd la covardia i comença a valer-se sol. En el lèxic aquàtic, dit de l'estil practicat per els infants segons abans de esdevenir decoració submarina.

- Nedar entre dues aigües: Com el seu nom indica, tècnica de natació basada en nedar entre dues aigües, una que quedaria a la dreta, i un altre a l'esquerra. Poc mes a dir.

- Nedar en l'abundància: tècnica emprada principalment per nedadors experts i amb un patrimoni de mes de set xifres. Degut a l'alt grau de dificultat d'aquest estil, només es pot participar en cas tenir mes de tres cotxes i no tenir carnet.

3.- L'absurd ens rodeja:

Per aquelles situacions que semblin impossibles de resoldre, recordeu aquestes valuoses frases del nostre benvolgut i torturat (sobretot per mi) idioma que es el català:

- Clavar una blava: una mentida a temps pot salvar vides, honor o els incisius.

- Comptar les bigues: No fer res de profit, gratant-se el llombrígol dia i nit.

- Comptar bigues: Masturbar-se. Important no confondre amb la frase anterior, de significat completament oposat (el llenguatge es així, parant paranys per paràsits i propalant pregons pelegrins)

Properament, mes edicions de la indispensable Guia de Supervivència per Situacions (A Priori) Absurdes.

Comentaris

  • Ja tinc...[Ofensiu]
    aldix | 19-06-2007

    ... el banyador a punt! Jajajaja, m'ha agradat molt i m'has fet riure! Em sembla que alguna de les tècniques aquàtiques me l'estalviaré per això...
    I merci pel teu comentari!
    Ciao!

  • Molt bó[Ofensiu]
    mimí | 13-06-2007 | Valoració: 9

    M'ha agradat això del català i espero les properes guies amb delit. Gràcies pels consells!!!

    Centaure

  • Ens deixarem guiar[Ofensiu]
    ciosauri | 09-06-2007 | Valoració: 10

    que bona falta ens farà si mai ens hi trobem. Un relat molt divertit, especialment això de les dues aigues, una a l'esquerra i l'altra a la dreta; ho he trobat genial!!

Valoració mitja: 9.67