granissat de llimona

Un relat de: xaropdetu

Doncs ara mateix m'estic menjan un granissat davant de l'ordinador, ves quina cosa, de moment no hi ha hagut cap incident greu, només s'em ha caigut una gota al pantaló. Pero, cap problema. De sobte m'ha vingut una inspiració, amb gust de llimona, esclar, si el granissat hagues sigut de café seria amb gust de café, dic jo... o no?
I pensant, pensant, escrivint, escrivint, crec que això de menjar davant de l'ordinador no esta pas malament i ara esta bastant de moda, el problema és que se't cauen les molles de pa i tota la porqueria al teclat i després no hi ha qui ho tregui...Hauria d'haver una mena d'invent per netejar-ho, sino ha aquest pas cada dos per tres haurem de comprar un teclat nou perquè s'anira acomulant la "ronya" i no podrem ni pitjar les tecles. O hi haura un curt circuit tmb, encara que això és molt de pel·licules, que jo crec que si s'et cau aigua al teclat no passa res. Ni s'et crema la casa ni res d'aixo, exageren una miqueta o potser és que no ho han provat i tenen la seva propia teoria, dolenta, pero la seva teoria. Mare meva, quines coses que diem a ¾ de dues de la matinada, després d'haven-se menjat un granissat de llimona d'aquells que venen al Mercadona, que només valen dos euros i t'en venen sis, i quan arrives a casa el poses al microones i se't desconjela en un momentet. Quin gran invent el mircroones!! Ostres us deixo que s'em dessfa el granissat.

Comentaris

  • Quina dentera... més frequeta !!.[Ofensiu]
    La Banyeta del badiu | 29-08-2005 | Valoració: 9

    Si en el teclat et cauen engrunetes, li acostes l'aspirador, i desprès a fregar !(fluixet) el teclat amb un cotó amb alcohol... va molt bé !... jejejeje, t'ho diu una experta en tirar engrunes !!.
    T'ha quedat molt guapo!!!!
    Un petonet.

    P.D. Jo també vaig al Mercadona.

  • superdiverTiT[Ofensiu]
    estrangera | 29-08-2005 | Valoració: 9

    xaropdetu gràcies pel teu comentari comprensiu i afectuós,ets una meravella!

    M'ha fet molta gràcia el teu relat. Tens molt sentit de l'humor i penso que el sentit de l'humor és un dels més importants i excepcionals dels sentits, tio! No hi ha gaire gent de la que coneixo que el tingui...

    estic contenta per tu. El granisat devia ser boníssim, és com si ara mateix me l'estigués menjant jo, noi. Ho descrius tan bé que en sento el gust i tot.

    FelicitaTaTsSssss!!!!

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de xaropdetu

xaropdetu

15 Relats

98 Comentaris

23377 Lectures

Valoració de l'autor: 8.84

Biografia:
 
per alguna coseta...
xaropdetu@hotmail.com(msn)
xaropdetu@yahoo.com(e-mail)

http://xaropdetu.blocat.com





R en Cadena

"Gypsy em va encadenar i jo he passat la cadena a electra, brumari, danino, Lluna, auriga i musical."

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")