Gràcies

Un relat de: SiRaP

Eren les 10 de la nit quan, per primera vegada, ens vam parlar. Eres amable, divertit...i, fins i tot, una mica boig. Al principi tenia certa por de parlar amb tu: com podia confiar en algú què ni tan se vols coneixia? Ara, per contra partida, necessito tenir-te al costat: necessito parlar amb tu, saber coses teves, explicar-te tot lo meu...I és que per mi ja t'has convertit en una persona important.
Tu, David, encara que no t'ho creguis, m'aportas equilibri. Amb tu puc riure en els moments alegres i plorar quan estic trista...tu sempre estas al meu costat sense importar l'hora ni el motiu...tu m'animes quan ho necessito...tu fas que les llargues nits es tornin més curtes...tu, amb el teu caràcter, fas que la meva vida, tingui una mica més de sentit...
I és per tot el que has fet per mi, David, i per tot el que m'has dit i ensenyat que escric això aquí, perque coneixe't ha sigut una de les millors coses que m'han passat.
GRÀCIES!!!

Comentaris

  • Gràcies a tu!! (K)[Ofensiu]
    dasky | 27-06-2005 | Valoració: 10

    Moltes gràcies a tu maca!
    Dies díficils en la meva vida es van transformar en dies no tant dificils, m'agrada haver conegut a alguna persona que sigui´com jo! que poguem compartir tipus de música.

    cansons aixi com alguna de tierra santa, lax n busto, ... hem fan recordar molt a tu ... quan estic molt trist per no poder parlar amb tu sols haig d'escoltar alguna canso que t'hagui passat i menrecordu de tu!

    El dia que ens vam coneixa jo sols parlava de lu de leli que hem va fotre molt, pro gracies a tu (que et vaik pillar molta confiansa) tu vaik explikar i ja no estik tant ensurrat.

    després al cap de setmana pensant que el pasaria fatal (al estar aprop de leli , que no hem parlava i tal) vaik estar una miqueta xungu pro amb el missatge que hem bvas enviar hem vaik animar!, i ja sas que aqui estic pel que vulguis ;) aqui tens a un momt bon amik que t'ajudarà en les situacions dificils, i en el que necessitis ;)

    Espero aquest estiu poder quedar amb tu per coneixat millor!! (K)(K)

    Gràcies Bixu!!

l´Autor

SiRaP

7 Relats

16 Comentaris

8714 Lectures

Valoració de l'autor: 9.21

Biografia:
Sóc una noia d Barcelona que va veure la llum d'aquest món l'any 1989. Sóc amant dels esports, la música i la lectura. Per què escric aquí? Perque un dia un molt bon amic meu que és molt, molt, molt alt em va enganxar sense encara saber com.
I com no sé que més dir...qui em vulgui conèixer més que m'agregui a: vanessathebest89@hotmail.com
See you!


------------------------------------------------


"Respira con la confiada profundidad con que respiraste el día en que viniste al mundo, sin permitir que nada te distraiga: aguarda y aguarda más aún. Quédate quieta, en silencio, y escucha a tu corazón. Y cuando te hable, levántate y ve donde él te lleve"

Susanna Tamaro


------------------------------------------------