Gràcies Lorien per la vostra música.

Un relat de: lorien

Et volia donar les gràcies per acompanyar-me amb la vostra música per aquest llarg viatge anomenat vida, a voltes tant emocionant i agradable i a voltes
tan dur.

Gràcies per voltar amb mi (dins el meu cd portàtil), pels bells carrers de Girona, per anar on vaig jo, per plasmar els meus estats d'ànim en les vostres cançons.
Unes cançons arreglades fins al més mínim detall i fetes amb amor, amb amor a la música que és el més important d'aquest món.

Sobretot gràcies per deixar acompanyar-vos en el vostre viatge de poble en poble buscant entre la multitut gent capaç d'apreciar el vostre art.

Gràcies per ser la llum, un nou camí, quan semblava que la meva vida no sortiria mai de la foscor, i espero que no pareu mai d'il·luminar els vostres seguidors, amb aquestes melodies úniques, especials, com vosaltres mateixos.

Per acabar gràcies lorien per existir.

Comentaris

  • Hola lorien... mira, que resulta que m'ha atret el teu nom...[Ofensiu]
    Marc Freixas | 20-05-2005

    perquè jo ja sabia qui eren els lorien, però jo no sabia que tu t'havies posat el nom per ells, ja que pensava que això no podria ser...

    bé, escolta, llegeix :

    ho saps que els lorien quan van començar van treure el seu cd/maqueta en català, i que els va ajudar a tirar endavant el Quim Mandado de Sangtraït?

    bé, jo només t'ho volia comentar, ja que de vegades aquestes coses queden soterrades un cop el grup s'ha fet un lloc en la seva escena, que jo diria que si que és power-metal, però també és molt simfònic, potent però melòdic, amb molta influència de la música clàssica... es nota que són uns músics que han estudiat la música, que saben el què volen en la música... perquè els grups de la qualitat indiscutible com lorien, senten la música en tota la seva essència i la porten on ells creuen que s'hi senten millor, que és en el seu cas cap al power-metal... però està molt equivocat qui es pensi que el power-metal d'influències clàssiques i simfòniques només són crits, ja que hi ha gent que quan li dius que escoltes rhapsody, lorien, dream-theater ( aquests són més progressius, però ara mateix són considerats per molts, com a músics de gran prestigi arreu del món, dels millors ) doncs això, que quan els dius que escoltes aquesta música, ja et diuen que només criden... i això amics meus no és veritat.

    A mi també m'agrada molt la música clàssica, sobretot la de piano, i ara m'estic escoltant un geni de música contemporànea, Wim Mertens... que si vols helena te'l recomano, canta i toca el piano i és un tio extraordinari... és un geni!!

    A part d'això ara tinc uns cd's per casa de música clàssica per a piano, com per exemple el d'una dona que es diu alicia delarrocha, que toca amb el piano la música del nostre frederic mompou, i és una passada tu!!!

    També he vist, que parles de gerard quintana en alguna introducció d'un dels teus relats, i per cert que el seu cd en solitari LES CLAUS DE SAL no està gens malament.

    Bé, ho deixo aquí, que quan m'enrollo amb la música no acabaria mai...

    UN GRAN PETÓ...

    I UNA FORTA ABRAÇADA COMPANYA!!!

  • el grup lorien[Ofensiu]
    lorien | 02-01-2005

    Hola trena, el grup lorien són de sant hilari salcam, el seu tipus de música és el power metal, semblant el heavy però més suau. Canten en anglés i són molt bons. La seva pàgina és www.lorienmetal.com, allà hi ha videos, fotos, mp3.

    El dia 22 d'aquest mes toquen a la Mirona amb un grup d'Holanda.

  • Presentació del grup?[Ofensiu]
    Trena | 02-01-2005

    A mi també m'agradaria poder-te donar les gràcies, o si més no, tenir la possiblitat d'escoltar quelcom. On? Com?

l´Autor

Foto de perfil de lorien

lorien

12 Relats

37 Comentaris

20468 Lectures

Valoració de l'autor: 8.93

Biografia:
Em dic Elena, sóc de Maià de Montcal, segur que us preguntareu on està aquest poblet tant petitó de 300 haitants, està al costat de Besalú, però actualment resideixo a Manresa, estic estudiant primer de fisioteràpia, per tant no tinc temps de res, bé ja ho haureu notat, fa una eternitat que no escric res a la web, tinc 23 anys, per ben poc ja que vaig nèixer un fred 21 de desembre, per tant estic sota els dominis de sagitari, per ben poc.

Com que una imatge val més que mil paraules posaré una foto.

Si voleu saber quelcom més de mi visiteu el meu blog: http://spaces.msn.com/members/lorienhpruenca/

tot i que degut al dèficit de temps tampoc hi ha cap actualització... i el meu mail és hpruenca@hotmail.com
aqui si que intento donar senyals de vida almenys una vegada a la setmana quan no hi ha festes...