GRÀCIES 100.000

Un relat de: Jaumedelleida
GRÀCIES 100.000

Sé que inserir un relat d’agraïment als meus estimats lectors, la gran majoria dels quals ben anònims, no és pas la millor manera, ni tampoc l’espai idoni per a fer-ho, però és ben cert què, imaginar-se la munió de persones que suposa aquesta xifra de lectors, realment comença a impressionar. D’acord que estem parlant que molts d’ells seran repetitius, gràcies a la disseminació dels relats que a vegades en faig als meus coneguts i amics a través del propi web o mitjançant correu electrònic, però de cent mil, de ben segur, que més de la meitat no els hi ho he reenviat pas jo. Per tant, deuen ser assidus o esporàdics lectors que a poc a poc, van fent que s’apugi el nombre de lectors del meu comptador particular. A tots ells doncs, i a tots vosaltres amics i amigues, moltes gràcies. M’esperoneu a seguir per aquest camí d’anar publicant de tant en tant cosetes, si bé unes més inspirades o interessants que d’altres. Encara que trigui temps a publicar, poc o molt, el comptador es belluga i això m’alegra l’esperit emprenedor de voler continuar. De nou doncs, moltes gràcies.
Ah!, tampoc m’oblido dels comentaristes. Aquests encara m’esperonen més, malgrat m’agradaria que fossin més crítics o punyents, perquè no voldria, en definitiva, vanagloriar-me de la meva obra literària, tot creient-me que sóc molt bo, quan només, penso que frego la mediocritat. Així és com penso, i així és com se n’aprèn.


Jaumedelleida
01/2012

Comentaris

  • FELICITATS!!![Ofensiu]
    Núria Niubó | 18-01-2012

    Gràcies a tu Jaume, per la teva companyonia, pel teu saber fer engrescant-nos a llegir-te.
    Ja en tens 1.323 més!
    M'agrada el fet que valoris les lectures, doncs es ben sabut que moltes vegades llegim i per falta de temps no comentem o perquè estem engrescats en llegir i llegir, que al cap i a la fí d'això es tracta de llegir i escriure.

    Una abraçada "rapsodiana"
    Núria

  • doncs....[Ofensiu]
    lienu | 13-01-2012 | Valoració: 10

    doncs si es veritat que te mereixes el relat d'or, desde aqui faig una crida als que fan relats en catala que podrien donar premis.....

  • Felicitats (i quina enveja...)[Ofensiu]
    Carles Ferran | 12-01-2012

    Company, enhorabona, has aconseguit una fita important. Gairebé podríem donar-te el “relat d’or”.
    T’adones que ara toca posar el comptador a zero per assolir els 200.000?
    Una forta abraçada.

  • de res jaume...[Ofensiu]
    joandemataro | 11-01-2012 | Valoració: 10

    per això estem aquí tots o la majoria per compartir, llegir-nos, comentar-nos i créixer

    la meva sincera enhorabona i fins aviat
    joan

    pd.- ah! i si vols una crítica et diré que no estic d'acord aqmb que siguis mediocre, crec que si ho fossis no hi series aquí.

  • Ben nascuts[Ofensiu]
    seluja | 10-01-2012

    Diuen que és de ben nascuts ser agraïts. En altres paraules ben parits. No sé si els teus articles són parits després d'una llarga maduració o després d'una inspiració sobtada. Sigui com sigui, mostrar la creativitat desinteressadament diu molt a favor teu. L'encert principal dels teus articles consisteix a fer-los.

  • Felicitats !!![Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 10-01-2012 | Valoració: 10



    Ja saps allò de que el camí més llarg comença amb primera passa, oi ?.
    100.000 son moltes passes.
    Enhorabona !!!!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

370975 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com