GOLUX

Un relat de: E. VILADOMS
Ella havia anat a una botiga de llenceria fina i s'havia comprat un deshabillée vaporós i suggerent, del bany li arribava la flaire d'afthershave, la seva parella també s'estava posant a punt. Entrà a la cambra amb bata de seda Cary Grant i una bossa del Condis a la ma.
Melmelada de maduixa, gelat de vainilla, crema de cacau i avellanes, mantega, llet condensada, mel de romaní... Mira si n'hi havia de possibilitats per untar malucs, esquena, cuixes, pits, ventre, sexe... El contrast d'aquells sabors dolços amb la salabror de la pell era embriagador. El pessigolleig de llavis i llengua resseguint-li l'espinada la feu estremir de dalt a baix.
I si ens passem al salat?
Xuclets a l'entrecuix de sobrassada, xarrups al membre amanit amb maionesa... però el més excitant de tot va ser compartir aquell braksburt. Van començar a mossegar un per cada punta i quan les seves boques es van trobar, l'una amb l'altra, l'una dins l'altra, la comunió de carn, salives, fam i desig va ser enfollidora. No en tenien prou! Arrasaren rebost i nevera, arribant a l'apoteosi coital damunt un llit de fulles d'escarola i créixens, amb una reducció de vinagre de Mòdena lliscant-los pels cabells.
De matinada, sota la dutxa, escoltant els roncs satisfets del seu home, sentia una mena de cremor per dins, just entre el melic i on comencen les costelles, i un gran pes a l'estómac. Potser no havien acabat d'entendre els consells de la sexòloga quan li anaren a consultar la impotència del marit: trencar la rutina, el joc...

Jo penso que, senzillament, s'havien equivocat de pecat. Ja estaven cometent el del mes vinent ;)

Comentaris

  • Embriagador.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 19-09-2019 | Valoració: 10

    Aquest "Golux", és fenomenal i molt divertit, el qual m'ha encantat llegir-ho i amb molta decisió i molt eròticament en tot el seu sentit.
    Un plaer de lectura, amiga E. Viladoms. Enhorabona.
    Una abraçada...
    Em sembla molt bo aquest relat i veig que en el seu temps tens 1515 lectures... Quina barbaritat....!!
    T'invite als meus dos últims relats que són editas, gràcies mil...

  • felicitats pels mil lectors[Ofensiu]
    Fidel Català | 28-03-2015

    que deuen ser menys, però no entrarem en aquests detalls.
    Un relat genial i gustós, sembla una recepta de cuina eròtica amb final feliç i complex, com la vida mateixa, plena de dubtes i cremors allí on cou. I molt ben escrit.
    Et felicito. Per ambdues parts, pe relat i pel mil·lenari.

  • Molt bo[Ofensiu]
    Encarna Romero | 10-01-2014 | Valoració: 10

    Molt creatiu. Enhorabona...

  • Felicitats!!![Ofensiu]
    Toni Arencón Arias | 02-12-2012 | Valoració: 10


    Enhorabona per la selecció!

  • Enhorabona!!![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Pecats capitals (7+1)” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d’aquest mes, i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça(associacio.relataires@gmail.com), el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ PECATS CAPITALS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos


    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................
    amb DNI. número ......................................................................................
    i nick relataire ............................................................................................
    AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................
    seleccionat del mes de ..............................................................................,
    del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Pecats capitals (7+1)” que s’editarà a finals de 2013 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Perfecte[Ofensiu]
    bardissa | 12-11-2012 | Valoració: 10

    A la eròtica li escau bé l'humor, i el tocs que tu hi dones assaonen bé una menja que en mans de cuiner matusser podria ser indigesta.
    M'ha entusiasmat de principi a fi, i prenc nota del llit d'escarola i créixens amb reducció de módena per a propers jocs sexuals tot i que no serà tant fàcil d'experimentar a l'aire lliure com el pot de nocilla, el iogur o l'esprai de nata.
    Perfecte.

    Visca la nouvelle cuisine!!!
    bar.

  • Uauu![Ofensiu]
    DomusSilvestre | 11-11-2012 | Valoració: 8

    M'encanta!! Quin final!! Boníssim.

  • Carles Ferran | 31-10-2012

    Fantàstic. Un relat ambivalent, bipolar. Molt bo. I el títol genial.

  • Que bo!![Ofensiu]
    allan lee | 31-10-2012

    M'ha encantat. Ara, el problema serà per decidir: ho presentes a Gola o a Luxúria? Perquè és rebó per les dues opcions. Salutacions cordials

    a

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de E. VILADOMS

E. VILADOMS

70 Relats

778 Comentaris

81148 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Aprenent de relataire.
Gràcies a totes i a tots els qui passeu per aquí.