God bless America

Un relat de: SANTI22

Escolta'm George, escolta'm Busch, t'escric des de la vella Europa del Sud, des de la part Oriental d'una Vall de Can Maragall-Pujol, molt a prop de Cal Sabater. D'una vall on abans hi havia cols i patates, enciams, ous i gallines, i vaques que deien mu i donaven blanca llet. Des d'un poble obert i dur, ple de Bancs i Caixes de morts estalviadors, de botigues i de fum, on ara els camps són d'asfalt, els ous pilotes de golf i la llet és gasolina. Mala llet president Busch, llaminera gasolina.
T'escric xerif i et veig per televisió mentre jugues amb el teu gosset i vull dir-te que aquí baix, al país aquell de l'assassí de Kurds, hi ha milers de nens bloquejats plens de mosques iraquianes. Només vull dir-te, George Busch, que si sou la llum, el nord i exerciu el liderat econòmic de l'Orient i l'Occident, si diuen que sou els pares de la civilització i els defensors de l'ordre, la democràcia i la família. Si diuen que sou els colonitzadors del conscient i l'inconscient, l'exèrcit del bé, els herois de totes les guerres que fas i desfàs, la llibertat duradora, la justícia infinita. Si teniu la sang de Coca-Cola, els músculs de Can McDonalds i la blanca casa blanca i els negres pous plens d'or negre. Si sou el bressol del Jazz, l'avantguarda de l'art i la cultura, néts d'en Patton, fills d'en Wayne i l'Ava Gadner, germans d'en Rambo, pares d'en Jordan i d'en Bill Gates. I, a més a més, sou la NASA i els marines, la CIA i l'FBI. Si sou tot i ho teniu tot: vaixells i avions plens de míssils, i de barres i d'estrelles, si el fill de la Gran Bretanya i l'espanyol del bigoti i l'italià de les teles, són fidels fins a la mort dels seus soldats i et juren amor etern.
Si sempre ens han dit que sou omniscients, omnipresents, omnipotents, si sempre ens heu dit que sou l'hòstia...aleshores George, aleshores Busch, per què també necessiteu la benedicció de Déu? Si Déu ets tu, petit George, George de Can Busch.




Comentaris

  • Ostia que n'es de bó!!![Ofensiu]
    Inflamable | 09-05-2005 | Valoració: 10

    Ondia, i no pararia de llegir-te, ets bonissim! I tampoc puc deixar d'afegir-te comentaris perquè el que escrius es la canya! Mai he cregut gaire en Deu, i crec que ara, menys! Una abraçada!!

  • busch??[Ofensiu]
    AnNna | 28-07-2004

    només un petit incís, ja que el relat tracta dels estats units i això, i que és l'ànima de l'escrit... podries haver escrit correctament "Bush", no creus?
    Potser està fet expressament, i no me n'he adonat. Si és així, perdona. Si no ho és, controla.
    I, personalment, crec que Déu ni és Bush ni és ningú. Déu no hi és.
    Petons,
    AnNna

  • Cago'm god[Ofensiu]

    Si bush és déu, em cago amb déu!