Gènesi

Un relat de: Capità Borratxo

- Senyor, la missió ha fracassat.
- Explica't.
- Senyor, la nau no va tenir problemes a la sortida. Vam estar en contacte durant els primers mesos, però no hem pogut tenir constància de la seva arribada al destí desitjat ni a cap mena de destí conegut o desconegut.
- M'està dient que hem perdut la tripulació?
- Sí senyor. Hem perdut la nau amb la tripulació a dins.
- Ho deixarem estar, doncs. Ja són molts intents sense resultat. O més ben dit, amb un resultat terrible.
- Sí, senyor. Quedem finalment a l'espera de les notícies de la nau de la segona missió.
- Espera... espera... de quina missió es tractava la que ha fracassat? La del planeta Terra o la del planeta Mart?

Comentaris

  • Qualsevol missió?[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 07-08-2007 | Valoració: 9

    Tal i com van les coses es més fàcil tenir fracassos a la terra que a Mart. Allà no hi tenim ningú que ens atempti contra la nostra integritat aquí sí i per desgràcia molts. Un relat molt curtes però que diu molt, fa una crítica de la manera de viure, de la inseguretat, perquè només tenim por del que no coneixem? Els humans som tan burros que tot hi saben que ens poden passar coses fem allò de... "¿Donde vas Vicente? donde va la gente..." Gràcies per comentar-me.

  • Gràcies[Ofensiu]
    Capità Borratxo | 05-04-2007

    Gràcies pels vostres comentaris, i sí, només intentava causar perplexitat i que el relat donés què pensar respecte a l'inici de l'univers o de tot plegat miri com es miri. Qui sap si nosaltres mateixos estem creant sense voler vida a Mart, mentre pensem que l'estem cercant...

  • Una salutació al Capità[Ofensiu]
    Chen Ruestes | 04-04-2007 | Valoració: 10

    Molt agraït per les teves paraules. Per cert, aixo del teu nick fa referencia al inoblidable Haddock? És curios, tot cristo assenyala al Tintin com l'alter ego del Herge, quant el veritable era el del capità. El teu relat (almenys el que pogut captar, disculpa si no l'encerto) és crear paradoxa y estranyesa, amb l'acció i amb el titol. De fet trobo el teu relat com un loop interminable, una acció que es repeteix una i altra vegada...

l´Autor

Capità Borratxo

61 Relats

131 Comentaris

55504 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
L'endemà d'aquella nit tot va ser nou. Però res no podria amb les seves ganes d'escriure. El capità va fotre's un bon glop d'aiguardent i obrí el llibre en blanc per la primera pàgina, tot escrivint:

"L'endemà d'aquella nit..."



Si voleu res, us deixo el meu e-mail:

rubenroca77@hotmail.com

Gràcies per tot! (sobretot per les correccions, comentaris, valoracions, etc.)