Fumar, menjar, o escoltar música

Un relat de: Arnau

Mira al sostre i treu una llarga bafarada de fum. Està suada, despentinada i té pell de gallina. Una altra pipada al cigar, i expira el fum amb un sospir de felicitat. Encara li tremolen les cames, creuen les mirades i somriuen. Intenta recordar una nit com aquesta amb el seu marit, però no troba cap record comparable. Busca i busca en el seu cap, però només aconsegueix veure aquell home devorant galetes. Regirant la nevera i els armaris com una bèstia afamada, agafant forces per tornar-la a utilitzar, mirant-la amb menyspreu. Per sort, ara ja no fan mai l'amor, ella ja no fuma a les nits i ell ja no deixa el llit ple de molles. No entén com ha pogut arribar fins a una situació com aquesta, avorrida en la rutina diària, vivint amb un home durant quasi vint anys, i que ara veu com a un desconegut. En canvi, aquest jovenet amb posat mig despenjat ha aconseguit fer-la sentir viva un altre cop. Ara s'avergonyeix dels gemecs que se li han escapat una i altra vegada. Torna a fer una llarga pipada.

Té vint-i-quatre anys, descansa victoriosament després d'una dura batalla, mai havia sentit aquesta passió en cap altra dona. Sorprès, es mira l'esgarrapada que li ha fet al pit, a poc a poc va recuperant la respiració. El sostre s'ha omplert de fum, creuen les mirades i somriuen. Aquella dona fogosa consumeix el cigar com abans ha consumit el seu cos. S'aixeca del llit, passeja el seu cos nuu per l'habitació sense cap mena de pudor. Comença a buscar entre els discs de música, i finalment troba el que buscava. Torna al llit d'un salt, uns segons de silenci, i llavors comença a sonar "Blinded by Rainbows" dels Rolling Stones. Es gira de panxa enlaire, creua els braços darrere el cap i tanca els ulls. Escolta la cançó mentre aquells llavis dolços tornen a recórrer a poc a poc el seu cos.

Comentaris

  • Ostres!![Ofensiu]
    Qu1MiCa | 17-05-2009

    ...em pots creure si et dic que gràcies a la teva descripció m'he imaginat l'escena amb tot detall!! M'ha agradat MOLT!!i no només aquest...seguiré llegint-te sense cap mena de dubte!!

    ...i la cançó: tot un regal!! feia temps que no la sentia...ni l'escoltava!!:D

    ;)

    PD: t'agraeixo moltíssim els comentaris!! :)

  • crohnic | 07-05-2009

    M'ha agradat el teu relat. Una experiència molt intensa i a la vegada diferent pels dos protagonistes.

  • Ens has deixat amb la música[Ofensiu]
    nuriagau | 06-05-2009 | Valoració: 10

    Un relat breu que no et deixa indiferent. Realment has sabut plasmar la descoberta que han fet ambdós personatges:
    ·La dona madura, que segueix casada per inèrcia, creu no haver gaudit mai d'una relació sexual tan plaent.
    ·El jove que ha percebut, en ella, la passió com no ho havia pogut veure en cap altra dona.

    Un text breu que conté frases molt suggerents com:

    ·"Ara s'avergonyeix dels gemecs que se li han escapat una i altra vegada."
    ·"Aquella dona fogosa consumeix el cigar com abans ha consumit el seu cos."

    Enhorabona pel relat, Arnau!

    Núria

    PS: Ara que ja estàs animat, no t'animaries a participar al REPTE CLÀSSIC 384?

l´Autor

Foto de perfil de Arnau

Arnau

21 Relats

59 Comentaris

26781 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig néixer l'any 1985. A aquesta edat hauria de començar a ser una persona responsable i treballadora, però els que em coneixen saben bé que no ho acabo d'aconseguir del tot. Us enganyaria si us digués que no somio en arribar a ser un escriptor recordat al llarg dels anys, però tots sabem que és impossible amb el meu nivell, molt haurien de millorar les coses. Així que em resigno a dir que escric per passar l'estona i perquè em posa de molt bon humor.