Fum musical

Un relat de: angie

VULL!

sí,


nit i dia

la,


jo
sol,


somriure

fa,


nostre

mi,


amagat

re,

d'estimar
Do,




Comentaris

  • Melodia innovadora[Ofensiu]

    Poesia és provar. I aques poema és molt divertit de llegir, fresc i diferent.

    Lamento contestar-te el comentari que em vas fer a l'Havanera tant tard, però fins ara (i toco fusta) he tingut problemes informàtics. Espero que no es repeteixin!

    Tornant al poema, feta la primera lectura no m'he situat, però després de llegir el teu comentari ho he vist clar. Potser ho haguessis hagut de posar al principi, abans del poema, en un parèntesi... Però per la seva brevetat es pot rellegir perfecta i ràpidament!

    Pel que fa a centrar-ho, he de preguntar per aquí com es fa això, perquè jo tinc un poema que m'agradaria penjar-lo però perquè s'entengui ha d'estar centrat, i fins que no sàpiga com fer-ho no el penjaré...

    Gràcies, per acabar (m'estic adonant que he escrit un comentari un xic desordenat... ho sento!), pel teu comentari i per la felicitació! Sí, aquest Sant Jordi he recollit un parell de petits premis literaris, un d'ells el del dia abans de Sant Jordi! Gràcies de nou i per a mi va ser també tot un honor conèixer-te! A més, ja havia passat per la teva web, i encara em va fer més il·lusió conèixer-te en persona!!

    Una abraçada!!

    Vicenç

  • Està mal editat![Ofensiu]
    angie | 25-05-2006

    Es llegeix des de sota, començant pel "do" i la intenció era que semblés una columna de fum, més o menys centrada i esglaonada, com una escala (musical)
    Espero els d'Omatech facin alguna cosa...
    Gràcies

    angie

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276889 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com