Frases sense sentit, o no.

Un relat de: Arnau

Confús, difús, espantós. Corre sense mirar enrere, esquiva antics amors i ignora antics companys. Refusa propostes indecents, accepta falses disculpes. Corre a contra corrent, neda esquivant la gent, salta fins a tocar el cel amb els dits. De nit no pot dormir i de dia no aconsegueix tenir el ulls oberts. Tornem a començar. Confús, difús, espantós. Camina parsimoniosament recordant el passat, gaudeix d'antics amors i es riu d'antics companys. Proposa propostes indecents, evita perdonar. Camina a favor del vent, neda riu avall, salta però no aixeca un pam de terra. Dorm quan el sol es pon i a la matinada ja és despert. Acabem d'una vegada.


No! torne-m'hi! Confús, difús, espantós. Fuig d'aquí, busca un amagatall. No parla, no escolta, no estima. Udola a les nits de lluna plena, esperant una resposta. Però ningú contesta. Busca algú a qui estimar. Espia noies als lavabos públics, segueix adolescents amb minifaldilles. Es desperta confós, difós, aterrat. Dos quarts de sis del matí. Torna a caure en un malson. Seu en un banc al parc. Escolta els nens, parla amb els ocells, estima el seu cos. Sent els gats miolar a les nits. Abandona la seva amant. I es torna a despertar. Dos quarts menys cinc de vuit. Hora de llevar-se.

Comentaris

  • un se sent[Ofensiu]
    ANEROL | 07-09-2009

    confús a moments, aterrats sentint l'agoixa en aquest seguit de frases. No són frases snse sentits, semblen viures sense sentit, patiments i somnis d'imsomni

  • Amb sentit i força[Ofensiu]
    Unaquimera | 26-05-2009

    Gràcies al comentari que vas deixar a PREVERBIS t'he descobert i en arribar fins el teu espai, de seguida m'ha cridat l'atenció el títol d'aquest relat. En llegir-ho, he trobat mots expressius, frases amb molt de sentit i un trio ben curiós de retrats.

    Em resulta evident que he de tornar a passar per aquí, a fi de conèixer l'obra que tens publicada: en vista de la mostra d'avui, promet ser interessant.

    De moment, t'envio una abraçada per celebrar la descoberta,
    Unaquimera

  • EL TROBO BEN ESCRIT[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 23-05-2009 | Valoració: 10

    I las frases diuen el que realment sent el protagonista, fas que el lector visqui aquesta nit dinsomni. És un relat en forma de poema. Gràcies per llegir-me, ens seguirem trobant.

  • Comentari sense sentit, o no.[Ofensiu]
    nuriagau | 03-05-2009

    Un relat que reflecteix l'estat caòtic en què es troba el protagonista. Realment és un text estrany, sembla reproduir talment el fluid del pensament conscient i inconscient.

    Et seguiré llegint!

    Núria

l´Autor

Foto de perfil de Arnau

Arnau

21 Relats

59 Comentaris

26850 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig néixer l'any 1985. A aquesta edat hauria de començar a ser una persona responsable i treballadora, però els que em coneixen saben bé que no ho acabo d'aconseguir del tot. Us enganyaria si us digués que no somio en arribar a ser un escriptor recordat al llarg dels anys, però tots sabem que és impossible amb el meu nivell, molt haurien de millorar les coses. Així que em resigno a dir que escric per passar l'estona i perquè em posa de molt bon humor.