Fragments de la memòria. 11. Els cosins.

Un relat de: minotaure

*

El Lluís gran i el noi de nom oblidat eren cosins, les mares eren germanes. Les dues famílies competien entre elles en tot. Si uns compraven un televisor els altres al cap de poc en compraven un de més gros. I els dos cosins igual, qualsevol joc es convertia en una competició: a veure qui corria més o qui trencava més fanals a pedrades o qui caçava més sargantanes.
Als de la colla ens feia gràcia i els picàvem i els enfrontàvem. Em sembla que ells no n'eren conscients, d'aquesta pugna perpètua.
El Lluís gran deuria tenir un any més que jo i per això s'havia guanyat aquest qualificatiu. El cosí deuria tenir la meva edat.
Per Reis d'aquell any els van regalar un Scalextric a cadascun, un regal fabulós per a l'època, suposo que cap de les dues famílies van voler ser menys que l'altra.
Ens convidaven a jugar, cadascun a casa seva, a tots els de la colla el mateix dia a la mateixa hora i ja tenien motiu de discussió i de baralla. Els vam proposar que un dia ajuntessin totes les pistes i així podríem fer un gran circuït; ells, però, mai s'hi van avenir a fer-ho.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

minotaure

25 Relats

11 Comentaris

19721 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Relats encadenats que també podríem anomenar novel·la.

M'interessa molt que em critiqueu ja que és la manera de millorar aquesta primera novel·la que he escrit. Sobretot la prosa, l'estil, l'estructura narrativa.... ja que la història és més difícil de jutjar amb aquest sistema de lliuraments a termini.

Gràcies a tots

Lluís

També he d'agrair a Copèrnic i Vladimir que fa uns mesos es llegissin la novel·la (llavors tenia un altre nom) i em fessin la crítica.