Fotré el darrer calau davant de Déu (Sonet sonat)

Un relat de: lluisba

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Fotré el darrer clau dalt de la barca
Mentre miro les ones que duen flors i fulles seques.
El barquer fa la cara del bon Déu, amb una lleugerea retirada
A l'immens i inacabable Karl Marx, l'home que va matar el bon Déu.

El segador barquer em somriu i m'indica
La via que mena al cony sagrat de la Mare de Déu dels Claus.
Tinc son i m'adormo mentre penetro la dama
Tota blanca i seriosa, i presa d'un plaer estrany.

Cuita a dir-me a l'altra riba
Que mos ullets tenen son.
Ai amiga del dolç turmell.

Engrapo les natges nues i penso en Freud.
He superat la fase anal? Jesucrist es follava la Magdalena pel cul?
És massa tard: les ones que se'n van totes duen ruïnes.

Comentaris

  • Caram no t'estàs de res![Ofensiu]
    llacuna | 18-04-2010 | Valoració: 10

    A mi m'han censurat un escrit on també em quedava ben a gust. La meva enhorabona per la crítica a una part dels detestables valors de la religió patriarcal, que aquí es pensen que feny silenci i amagant-lo als infants fem un bé. Gràcies per deixar clar que no. És clar que tu escrius més bé que no pas jo ;, potser ha estat això!

    Salut!

  • Desconjuntat...[Ofensiu]
    franz appa | 12-12-2008

    sonet, només quant a forma, perquè té un rumb molt ben definit i deixa una estela joiosa i sanament provocativa, com és usual en els teus textos "religiosos", fins i tot en aquest que ens remet a les mitologies més tràgiques.
    Salut tinguis,
    franz

  • Amb ressons de poetes clàssics?[Ofensiu]
    maitetxu | 11-12-2008 | Valoració: 10

    Un poema on hi apareixen versos i frases de poetes catalans dels clàssics, fa bo de trobar les pistes...

Valoració mitja: 8.33

l´Autor

Foto de perfil de lluisba

lluisba

77 Relats

390 Comentaris

95786 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
El novembre del 2006 em vaig estrenar a Relats en català. No sóc gaire constant ni gaire assidu. Llegeixo, comento una mica. Miro el fòrum de tant en tant, però n'entenc ni un borrall. Intento fer contes de por (o d'inquietud, que diuen), algun poema improvisat...

Pel novembre de 2008, però, junt amb d'altres companyes i companys, vam iniciar un blog on ara hi poso els meus textos. A RC hi entro i miro, i molt ocasionalment demano penjar alguna cosa.

El nostre blog (per si vols) és:
http://riellblvd.blogspot.com/