Foteses del camí (Equívocs)

Un relat de: poetessa frustrada

T'he mirat als ulls i he trobat el que buscava, una brillantor quan em miraves. M'has parlat dolçament amb belles paraules però el meu cor pertany a una altra ànima. El meu cor trist plorava la teva indiferència i ara que ja no plora vens tu a guarir la meva pena.
Diuen millor tard que no pas mai, encara que ara no podràs obtenir cap guany de la meva persona perquè el meu cor, les meves mans i la meva ànima ja no et pertanyen, ni tan sols una engruna. Qui s'hagués aventurat a dir que aquest dia arribaria, jo mirant-te amb enyor però tu a mi amb estima. El meu cor només vol un somriure i és de la màgia que em fa sobreviure. He evitat aquesta mirada durant llargues vesprades però tard o d'hora m'obligues a contestar i no puc dir més que somriure. Els meus llavis badats et mostren un somriure que et diu que has arribat tard, les foteses del camí no t'han deixat veure la llum..

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de poetessa frustrada

poetessa frustrada

33 Relats

45 Comentaris

38770 Lectures

Valoració de l'autor: 9.52

Biografia:
Només sóc una noia a la que li agrada expressar els seus sentiments. M'agradaria compartir-los amb vosaltres i és per això que sóc aquí.
Ja sabeu, si voleu compartir amb mi la passió d'escriure no dubteu en agregar-me:
mariadeloshielos@hotmail.com
Fins aviat!!