Fora del camí

Un relat de: gypsy

Vas marxar fora del camí, per endinsar-te en els viaranys del somni i vas deixar el teu cos inert sense vida. La mort t'esgarrapà l'esguard mentre ens fitaves una tarda d'hivern, i un calfred ens escortà fins la realitat de la teva absència.
Ara sovint som plor amagat, cansament i desesperança. Ja no volem viure com abans, en la inconsciència de la mort. No volem caure des de dalt, de castells de sorra inexistents, de miratges esgarrats per sempre. Volem la veritat del dolor. Ni morfina, ni ansiolítics. Volem la cruesa de la vida en safata de plata. I si és possible en dosis petites, per desenvolupar anticossos.



gypsy

Comentaris

  • Els anticossos [Ofensiu]
    brins | 02-05-2009

    de la cruesa de la vida, ens són donats des que naixem...els somnis, però, els hem de crear nosaltres mateixos...

  • constructiu[Ofensiu]
    Palpatine | 25-04-2009

    Merci pel teu comentari tan assenyat, una resposta elegant... I aquest m'agrada molt més que lanterior, està viu. Crec que hi han 3 formes d'entendre l'art; com a bellesa formal o com a contigut que transmet sabiesa o com a provocació transgressora... Està clar que tu domines les 2 primeres formes

  • Bons sentiments[Ofensiu]
    doctor_zibago | 24-04-2009 | Valoració: 10

    Demostres, amb l'estil magnífic dels teus escrits, que tens uns nobles sentiments vers les persones estimades que ens han deixat.
    Quan demanes que la vida ens permeti rebre aquests cops tant durs a poc a poc i deixar temps a crear anticossos, he sentit el fibló d'una excelsa calidesa humana.
    Tot i ser un lector crec que puc valorar-te com es mereix el teu relat.


Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

449362 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu