Fora de servei

Un relat de: angie

Hora de plegar. La infermera d'Oncologia ja haurà baixat al pàrking, llàstima!. Sembla que m'esquivi. Haurà parlat amb la grassoneta dels Laboratoris?. No hi ha cap ascensor en la meva planta. Batibull de bates blanques a dreta i esquerra. Rialletes i xiuxiuejos. Mentre espero, no puc evitar de pensar en els problemes de física sobre acceleració, aquelles estúpides situacions d'estar damunt una bàscula i que l'ascensor es despengi per art de màgia i notis la ingravidesa gratificant. Se'm foten els pèls de punta cada cop que hi penso, però és la primera part del "ritual". Suposo que és un trauma causat per les continues tombades en aquesta assignatura durant la meva època d'estudiant, però mai baixo per les escales. S'obren les portes. Entro mirant l'espai insondable i fosc que queda entre la caixa i el terra del pis. Un hàbit malaltís. Hi tiro el xiclet mastegat, un paperet o una escopinada. Suor freda. Tinc un bon presagi - com sempre -. La porta es tanca a poc a poc. Em recolzo en una de les parets, mentre em miro al mirall. Em qüestiono a qui se li va ocórrer posar-hi miralls. Somric, jo tindria una bona resposta. A psiquiatria dirien que el que em passa només té un nom, claustrofòbia, però no és això, és quelcom totalment diferent. M'agrada l'olor de perfums barrejats que es concentren en tan reduït espai, m'encomano al meu sant patró per tal de coincidir a soles amb alguna dona, imagino les seves reaccions en cas d'aturada sobtada per avaria o senzillament, per pura voluntat. O quan m'apropo més del compte. M'escalfo abans d'arribar al nivell inferior. Sóc un autèntic fetitxista. El pitjor no és que m'enxampin, això encara em posa més, el més penós de tot és que en altres ambients, estic malauradament fora de servei.


Comentaris

  • crohnic | 17-02-2011

    Després del teu comentari, no he pogut resistir la temptació de llegir el teu "fora de servei"... M'alegro d'haver-ho fet perquè l'he trobat boníssim... El relat t'atrapa des del primer moment fins al final... Per cert, un final genial que encara fa millor el relat... Enhorabona.

  • felicitats!!!!!![Ofensiu]
    mjesus | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Si...obrir sempre tancar de quan en quan...[Ofensiu]
    escaldot | 16-04-2008 | Valoració: 10

    M'has fet cercar bones, i no tan bones seqüencies....les he ben trobat i algunes me les has fet sentir.
    Ha estat com una sentada d'aquelles de protesta en un espai ventat per quatre costats peró on la pell, la meva i potser la teva fa de pared..

    Parideta potser?,

    ho he sentit així.

    Petons Angie.

  • Què difícil...[Ofensiu]
    rnbonet | 16-04-2008

    ...és 'fabricar' un text curt que 'enganxe', que siga ple, que ens complaga -a més dels 'altres', a nosaltres mateixos, els 'creadors'-. I en aquest cas, xicona, ho has aconseguit. Cap paraula que sobre; fora pretextos d'interpretació ambigua; dosificació exacta del temps narratiu...
    Qui en dóna més?
    "Xapó", 'mossa'!!!
    I salut i rebolica!

  • Hola angie![Ofensiu]
    Bonhomia | 16-04-2008 | Valoració: 10

    Les enfermeres de l'hospital on vaig jo estan molt bones. No sóc metge, però hi vaig sovint ( ja saps que tinc esquizofrènia ). Conec algunes de la planta que... ehm... jeje... deixem-ho...
    Jo crec que més que eròtic aquest relat és social, és clar que pot excitar molt a les dones.

    Visca la súperangie!


    sergi

  • Clar de lluna | 15-04-2008 | Valoració: 10

    ...quan el vaig llegir en el repte em va agradar molt: la caracterització del personatge, la seqüència dels fets i el final que ens fa entendre el títol! Podia haver estat el relat guanyador perfectament!

    Una abraçada!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276691 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com