FOCUS: Es busquen sequaços

Un relat de: Perisci

Si ets una persona dinàmica, ambiciosa i no t'importa la submissió a canvi de poder, a la meva fundació hi ha una vacant molt especial per a tu. S'ofereix: incorporació immediata, possibilitat de promoció, sou immillorable en finalitzar la campanya. No importa la formació que puguis tenir, ni la teva experiència, ni si disposes de vehicle propi o de bons coneixements d'idiomes i informàtics. Jo mateix no disposo de gaires recursos. Per això em veig obligat a anunciar d'amagat la meva fundació en aquestes pàgines, amb aquesta coartada.
Això que llegiu és un mètode de reclutament il·legal. Per cert, que la meva fundació també és il·legal, no cal dir-ho. Quan vaig dirigir-me a l'Administració, de bona fe, per exposar els meus plans i legalitzar-la es van mofar de mi. I de seguida que els vaig mostrar les proves documentals, no els va faltar temps per trucar la policia. O sigui que no hi penso tornar: també puc actuar des de la clandestinitat, com estic demostrant. Però no sense la vostra col·laboració.
Ja veieu que no tinc gaire pràctica en tot aquest camp, que fins i tot m'he oblidat de presentar-me a mi i a la meva fundació. No m'ho tingueu en compte, que encara que ara sigui un inexpert, amb el temps i la perseverança sabrem assolir els nostres objectius (deixeu-me que us els exposi a continuació), i aquesta convicció que tinc en aquest nou projecte, i la il·lusió i les ganes que tinc de tirar-ho endavant em fan sentir obligat a no enganyar-vos: ho aconseguirem, no ho dubteu. Per això us crido a la mobilització amb la mateixa il·lusió que jo mateix experimento.
Doncs bé, aquesta fundació que us obra les portes de noves oportunitats i horitzons rep el nom de Fundació Obscura per la Conquista de l'Univers Sencer, la FOCUS. Tot i aquest nom, de moment les nostres pretensions són més discretes: ara per ara no necessitem l'univers sencer per a fer-nos rics i poderosos, ens conformarem amb el control total i absolut de la Terra. La metàfora del "FOCUS" també em serveix per explicar que actuarem com un raig de llum: de manera directa sobre uns punts estratègics concrets, amb una gran claredat, sense dubtes ni escrúpols; i que acabarem amb tot el poder focalitzat en les nostres mans. El meu nom en clau (si us dic el nom que apareix al DNI no quedaria tan professional... ho compreneu, oi?) és Dr. Làser, però em podeu anomenar "Amo i Senyor", "Nostra Divinitat Sagrada", "Eterna Providència" o qualsevol paraula o sentència equivalent.
Junts serem l'extorsió. Junts serem la corrupció i la imposició. Junts serem la foscor nocturna que atemoreix els animals diürns i la llum diürna que atabala els animals nocturns. Junts dominarem el món i obligarem a tothom a retre'ns culte i a pagar-nos tots els luxes, cadascun dels nostres capricis, i les consultes al psicòleg si mai ens fan falta per a les nostres ments recargolades i perverses. Necessiteu més motius per quedar convençuts? Seré un bon enemic públic número 1, un excel·lent i vil líder; i confio en vosaltres, els més perfectes sequaços.
Us animo a posar-vos en contacte amb mi. Només heu de contestar aquest anunci (gairebé publi-reportatge) de la manera que cregueu més convenient (un comentari pot servir). Jo us donaré més detalls sobre els nostres plans en un pròxim text que ja faré públic segons vegi que avança la situació i les circumstàncies, estigueu atents. Alieu-vos a aquesta tasca: us prometo riquesa, us garanteixo poder, us porto la maldat que esperàveu. Sereu capaços de rebutjar la vostra felicitat per uns estúpids principis muts, cecs, sords? Acudiu a mi, pugem junts a la torre des d'on divisarem tot el món, amb domini i una profunda satisfacció per la feina feta. Feu-ho, us ho aconsello, o d'altra banda també vosaltres caureu enfront l'expansió inevitable de la FOCUS.
Per cert, si trigo gaires dies a donar-vos més dades sobre els projectes de futur de la FOCUS per a controlar el món, organitzeu un motí a la presó més propera a casa vostra. Segurament hauré anat a parar a la garjola, i necessitaré un cop més la vostra col·laboració per a fugir-ne abans de posar-nos definitivament mans a l'obra.
Atentament,
el vostre vil líder, i no per això menys amic, Dr. Làser

Comentaris

  • Lilith | 09-01-2007

    És el relat més fluix que t’he llegit, això del tio que es vol fer l’amo del món em sona molt a còmic. Com a experimentació està bé, però m’has acostumat a mirades més personals, continuaré buscant-les.

  • atenció...[Ofensiu]
    rbbarau | 08-08-2006

    vaig a passar-te una petita putadeta... jisjis :P


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena