Fins l'infinit i més enllà!

Un relat de: L'últim de la classe

Ja estava fet. Ja res podria impedir-li viure. Aquell fou el moment culminant en què Ell ho aconseguí. Les cames li tremolaven, i en la seva cara s'hi dibuixava un somriure tímid, incapaç d'expressar res que no fós felicitat. El seu cap provava de pensar, però aquell gronxador li provocava un suau mareig que li servia d'excusa per tal de no aconseguir-ho.

Des d'aleshores tot és diferent. Els errors comesos pel camí no li seran obstacles en un futur, i les experiències seran guardades i arxivades per tal d'aprendren com cal.
Ara, tan sols pot pensar en l'avui i el demà. De l'ahir... de l'ahir en queden records, experiència i, una mica d'autodescobriment. Ell no es penedeix de l'ahir, mai. Perquè ho hauria de fer?

Ara és feliç, lliure per ser qui vol ser. Lliure per complir els seus somnis. Lliure per somniar. Res espatllarà aquell camí ample i amb flors als marges que li toca caminar. Ara és feliç.

Sap que, des d'aleshores, el seu món veu un Sol. Un Sol nou, lluminós; una digna estrella. Un Sol amb llum pròpia.
Els núvols negres van desaparèixer fa molt de temps, i dels grisos també en fa que no se'n veuen.

Ara se sent segur dins seu. Sap que res pot espatllar la seva felicitat. Ell sempre va somniar amb això... Ja ha complert un somni, quants més li'n queden per complir? Tant és, té força i mitjans per complir els que facin falta, els que no facin falta i inclús els d'improvís.

Ara m'agrada mirar endavant; veure on sóc... Volaré com un ocell lliure, seré feliç. Caminarem junts per aquest camí, agafats de la mà... Complint els nostres somnis. Mai més un sol núvol farà ombra al meu Sol. Passi el que passi, sigui com sigui. Jo seré el meu propi vent, i, si cal, bufaré per tal de ser feliç.
Ja està fet.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de L'últim de la classe

L'últim de la classe

11 Relats

10 Comentaris

10883 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
La vida ensenya moltes coses... suposu que sempre hi haurà gent a la que no li interessa aprendre...