Finalment amb tu.

Un relat de: Arwen_herm

Viure a l'espera.
Vivint a l'expectativa del que em porti l'endemà, a l'expectativa de que demà pugui gaudir altre cop de la teva càlida mirada, que m'embriaga amb una sensació nova, una sensació que em portarà l'endemà.

Espero l'endemà sabent que serà millor que aquest present que m'ofega. Sé que demà la felicitat es farà material als teus braços, i el simple pensament de acariciar-te demà em manté viva.

Un pensament vetlla per mi.

Perquè sé que l'endemà et portarà amb ell.

Visc ja que demà serà millor que avui. Demà em miraràs els ulls i em diràs que m'estimes, i ja m'ho hauràs dit tot. I m'ho diràs demà.

Perquè l'únic que anhelo és sentir-te a prop, acariciar-te els cabells amb els dits, sentir el teu alè i els batecs del teu cor. Abraçar-te.

Sentir-te meu.
Sentir-te aquí. Demà t'hi sentiré.

Ets tot el que vull.

Demà et miraré als ulls i em perdré en la teva mirada. Demà et miraré als ulls per endinsar-te en els meus pensaments i fer un món que sigui només nostre. Entre els teus ulls i els meus, entre la teva mirada i els meus pensaments. Entre els teus llavis.

Ets tot el que anhelo. Tot el que anhelo avui i anhelaré demà.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Arwen_herm

Arwen_herm

13 Relats

7 Comentaris

15394 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
La veritat es que la meva biogràfia no és massa extensa. Vaig néixer, vaig llegir i ara escric perquè és la millor manera que he descobert per trobar-me a mi mateixa.

lisasimpson08@hotmail.com
pim_pam_plof@hotmail.com