FESTA MAJOR DE L’OBRA SOCIAL BENÈFICA DE CASTELLAR DEL VALLÈS ( HOSPITAL)

Un relat de: Antonio Mora Vergés
Legalment s’anomena avui ‘Obra social benèfica de Castellar del Vallès’, els castelleraençs d’una certa edat – que feien aportacions econòmiques per a la seva construcció, li deien ‘l’Hospital’, i malgrat el anys, aquest és el nom amb que la designa una gran part dels veïns.



Retratava la façana engalanada- l’únic indret de Castellar que conserva aquest bon costum - i ja dins el pati retratava als interns i familiars que seguien amb atenció l’actuació del Salvador Torres Blanco ‘ Sam’.


Acabada l’actuació es traslladaven els interns al pati dit de ‘la palmera’ on mossèn Ramon Villarino rebria alhora un petit regal, l’agraïment pels anys esmerçats en servir espiritualment a la ‘’casa’, em sorprenia l’absència dels mitjans locals, en aquest acte, als que ofereixo desinteressadament la imatge fotogràfica.



Retratava de manera simbòlica amb el treball de la Montserrat Casas Bertomeu, l’esforç del personal, de les voluntàries, i àdhuc de les famílies, perquè aquesta ‘ Festa Major’ fos un veritable èxit.



El millor actiu, aquí i per arreu, ahir, avui, i demà, son les persones.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6907 Relats

1200 Comentaris

5406875 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com