Festa Erasmus

Un relat de: Filalici

La mateixa història de sempre. Des de que un parell d'anys enrera van començar a llogar el pis de sota a estudiants estrangers, de tant en tant s'havia d'aguantar una nit de gresca. Ara que la Margarida m'havia deixat, aquelles vetllades de sarau interminable, recobertes amb el barnís de la meva solitud, se'm feien encara més i més insuportables, com el sobrepès pervers d'una pedra al damunt d'un sac de patates.

Aquella nit, amb prou feines havia aclucat els ulls. La festa dels erasmus s'allargava hores i hores, i el soroll, ben entrada la matinada, se sentia cada vegada més aprop, gairebé com si s'haguessin traslladat a casa. Hi havia un parell d'individus que devien anar especialment torrats. Parlaven en una mena de xiuxiueig que semblava que no s'hauria de sentir gaire més enllà d'on ells eren, però que en canvi jo podia distingir perfectament mentre donava voltes sota els meus llençols. I discutien, d'una manera d'allò més estrambòtica, sobre com s'ho podien fer perquè una noia (donzella, deien), accedís a casar-se amb tots dos.

Finalment, després d'incomptables giragonses, em vaig adormir. L'endemà al matí, quan va sonar el despertador, vaig tornar a sentir aquelles dues veus tan característiques. Però no era al pis de sota. Vaig apartar el coixí i vaig veure, en un racó, dos homenets de la mida del palmell de la ma, amb cara de son trencada. Un d'ells em va dir:

- Bon dia, som els germans Boxer.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Filalici

Filalici

125 Relats

134 Comentaris

99273 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Sempre intentant trobar el camí cap a la "A" de l'Oceà Atlàntic... era petit i no me'n recordo gaire, tampoc tinc els vells exemplars del Cavall Fort, però aquelles historietes m'han quedat com un dels mites de la meva infància.

Per dir quatre paraules de mi: sóc de l'any 77, i sóc enginyer industrial. Escriure m'agrada, tot i que sempre ho he fet bastant esporàdicament. Trobar aquesta web m'anima a fer-ho més, senzillament per passar-ho bé una estona.

També em podeu trobar al meu bloc i al meu recull de haikus



R en Cadena

"La mjesus em va encadenar i jo he passat la cadena a esperitlliure i icarapapallona"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")