Fes-me un poema d'amor...

Un relat de: odi

Estima'm,
cada dia una miqueta més,
i no deixs que em perdi
en la immensa foscor del camí
que m'esmicola el cor.

Agafa'm,
i no deixis
que faci sola aquest camí
ple d'una espessa boira
que no em deixa veure
més enllà d'on ets...

Protegeix-me sempre
que la nit se'm menja
a poc a poc;
i em consumeixo
nit rere nit,
quan no et tinc aprop...

Comentaris

  • ambre | 15-07-2006 | Valoració: 10

    Oh!! relataires boirosos!!

    "ple d'una espessa boira
    que no em deixa veure
    més enllà d'on ets..."

    Sentir, veure una albada agònica de boira ...
    Et fa d'una altre pell ...

  • la puta boira...[Ofensiu]
    Capdelin | 17-06-2006 | Valoració: 10

    que distorsiona, distreu, humiteja però no mulla, esborra camins i omple d'interrogants i dubte a l'hora de seguir... amaga el paisatge que estimes i difumina realitats i colors.
    Bon poema d'amor!
    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de odi

odi

20 Relats

27 Comentaris

22328 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
"Quan el No-res era entre tots dos,
ens vam trobar completament,
l'un davant de l'altre"

La poesia m'adorm,
em desperta,
em calma;
em venç