Fes-me tota teva!

Un relat de: nadàlia

et sento dins meu i gemego d'ànsia i de plenitud. Fes-me teva, fins la nit més pregona, gosa fruir ben endins de la nit serena. La mar és en calma, l'escuma blanca. Demà, de matinada ens mirarem als ulls, fit a fit, i les onades diran t'estimo, xopant de mel les teves natges sobre la sorra blanca. Les teves mans, les teves mans curulles d'aigua dolça, naveguen sàviament en la font del meu desig.
Em plau sentir-me tota teva ben endins de la nit serena! sóc tota jo, cau de molsa, refugi de la teva força, descans de la teva empremta, com l'onada que xopa l'escull d'escuma blanca!
-Escolta Carla, t'estimo, però deixa de llegir aquests poemes abans de fer l'amor, temo no estar a l'alçada dels teus somnis, per a mi tot és molt més senzill i planer.
-Saps amor, que sempre llegeixo algun fragment d'aquest gran poeta, m'agrada, em sento plena, m'emociona, cada dia és nou, em sento més a prop teu. T'estimo Andreu. I la cambra s'il.luminà de nit, gronxant sense treva d'amor encès...Caaarlaaa!

Comentaris

  • M'ha agradat[Ofensiu]
    Barbagelata | 08-02-2012 | Valoració: 10

    I el cau de molsa m'ha ben captivat. Una imatge ben interessant. Molta gent sap que és la molsa, i potser ben poca, que és un cau!
    Tornaré al teu cau literari!

    Josep

l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45288 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!