Ferides al temps

Un relat de: petit marrec

Em falta trobar les paraules exactes per expressar-te sense temors. Potser el que ha passat no ha estat diferent a qualsevol altre amistat però per a mi ha estat molt mes.
Malgrat pretengui defugir moltes vegades paraules que jo mateix et vaig dir , se del cert el que no puc evitar, no puc evitar veure't com mes que una simple amistat.
Se que ho saps i que les nostres vides han canviat moltíssim últimament, tant com per a que els 2 vulguem amagar coses per no ferir a l'altre i no distanciar el que ara tenim.
M'he menjat moltes vegades el cap i n'he acabat frenant-me a mi mateix perquè no et puc demanar que tornis enrere i encara menys que tornis a sentir aquella pluja d'emocions que es va esvair en part degut a la meva impulsivitat.
Ara et demano que qualsevol punt que necessitis posar el posis sense patir per una o altre relació o impacte que pugui tenir en mi, vull que siguis feliç i que no te n'amaguis ! , vull ser un mes, un d'aquells a qui esmenes AMIC.

Gràcies petit chéri.

Encara que l'estima no la perdi mai, o el sentiment, abans tot entès com a AMISTAT que res.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de petit marrec

petit marrec

54 Relats

54 Comentaris

43628 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:

Qualsevol persona es pot sentir identificada amb la majoria de relats que poc a poc vaig publicant a mesura que visc, ja que no son fets inventats ni sense rere fons sinó que són oportunitats que dona la vida i que aqui han pogut quedar preses d'unes linies i uns mots. , amb permís de marxar quan a elles els hi escaigui oportú.

Gràcies per compartir estones de plaer amb mi, tot llegint els meus relats.

Desitjo que siguin del vostre gust, i sinó que m'ho feu saber.

Escriure el que sents, vius, veus, penses... pot esser part de la sal de la teva vida.