Feliç NO dia de Sant Valentí

Un relat de: SomriureXsobreviure
M'agrada no haver de fer servir segons quins mots i dir-t'ho tot amb mirades. Estar junts sense que ningú més sàpiga l'electricitat que ens passa per les venes, L'amor no es construeix en dos dies. Ni en tres. L'amor es construeix dia rere dia.
Fa temps que vaig adonar-me que el que sentia per tu no era només amistat. Vaig enamorar-me de tu perquè tu em vas enamorar, Vas donar-ho tot per mi. Per nosaltres.
Mai he celebrat Sant Valentí. Sóc catalana i sóc més de Sant Jordi.
Però és ara, ara que tinc qui més estimo, amb l'única persona que em plantejo un futur si me'l demanen, que puc dir que no crec en el dia dels enamorats.
Jo celebro cada dia l'amor que sento, l'amor que tinc, l'amor que em dones. Quan la vida ens va perfectament i fins i tot quan van mal dades. I no necessito per res del món, ni un Sant Valentí ni un Sant Jordi per dir-te que el que em fas sentir tu és la millor sensació que mai abans m'han regalat.

T'estimo avui. I sempre.

Feliç dilluns al meu costat.
(i per molts més)

Jordi, Cristina, Barcelona

Comentaris

  • Molt bonic.[Ofensiu]
    Marteta | 15-02-2011 | Valoració: 10

    Opino el mateix que tu, el dia dels enamorats( per una persona enamorada) es dia rere dia, no tant sols una vegada a l'any. Però les persones que nosolen celebrar aquest dia , per qualsevol motiu, quan estàn enamorades de veritat ho miren desde un altre punt de vista i ho veuen més clar.
    Una besada:D

  • molt clar, molt bonic missatge[Ofensiu]
    joandemataro | 15-02-2011 | Valoració: 10

    que dóna molt perra la reflexió, et felicito
    abraçades
    joan