Fal·laç afalac

Un relat de: touchyourbottom
La Sensy Them, una dona de cap a quaranta anys que, sense tenir quasi estudis, treballava en una agència de viatges mercès a l'obrir-se de cames a l'empresari -que sí que ho havia estudiat i feina segura- es va enamorar d'una tal Ester Vulgo, una nova companya d'oficina. L'altra, que tenia l'edat de Crist, de seguida es va mostrar adient a l'ocasió i van quedar per anar a esmorzar juntes un dia festiu en una terrassa.

La Sensy sempre havia tingut amors d'aquells que són foc d'encenalls i desitjava una companyia estable i enriquidora, de seguida va confessar a l'altra. L'Ester, tot i xarrupant l'escuma d'un tallat aromàtic, va assentir.

-Algú amb qui comentar els articles de les revistes 'Princess Press' i 'Glamour Aborigen'; algú amb qui triar roba al 'mercadillo'; algú amb qui mirar els films de la Meg Ryan..

La Sensy es deixava anar, carregada d'il•lusió. La Vulgo la contemplava, somrient.
-El teu bon gust i 'sabó vibra' (així havia après un no après 'savoir vivre') et mostren sensible, Sensy, admirable triant temes per omplir el temps. M'agrades. Ets ADORABLE.
Adorable.
Adorable.
Adorable.

Li repetia i l’altre volava.

Van riure, es van tocar les cuixes per sota la taula i, embriagades de perspectives a curt termini, es deien una allau de mots entre tendres i ardents, fluixet, a les orelles.

De cop, es va sentir un espetec: una cambrera mona i joveneta, amb una safata ben carregada, acabava de relliscar. Quin escampeig de bocins de tasses i plats! Un grup de criatures que jugaven a tocar van fer xerinola, enriolades, picant de mans, cridant i escarnint els mots flagel•ladors que la treballadora es dedicava. L'Ester es va aixecar per ajudar-la. Es van mirar als ulls i es va crear un món subtil i pur. Tant, que àdhuc la Sensy ho va copsar. I va marxar, rabiüda, i sense pagar les consumicions.

Més tard va trucar al jefe, en Càndid Enterlegs, a qui anomenava Did, i així li havia augmentat el sou.

-Did you know that the new clerk Ester is not ok, Did?

I com que ell, que tenia menys estudis que ella, però que havia sabut fer un bon casament, li feia cas, la van despatxar.

I tot per un fal•laç afalac.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de touchyourbottom

touchyourbottom

284 Relats

131 Comentaris

84359 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
"-No m'ha conegut!
-Això és que mai t'havia vist"

"En el moment de morir estava disposada a estimar"

(del film francès 'L'hérisson', que no és un film suprem, però en vaig extreure això).