Fa calor!

Un relat de: Caustic

No se si us heu donat conta, però fa calor, jo m'anà vaig adonar quant em volia picar un mosquit i va relliscar de la suor que tenia al cos, es que es arribar a ciutat i el propi organisme forma una, per que no dir-ho, fastigosa capa de suor que et deixa una sensació diguéssim poc agradable? al cos, que set enganxa la roba a la pell a modo de calcomania, quina angunia!! que arribes a casa i te treus la samarreta i set queda grabat el símbol de nike al pit!

I sobretot no li doneu la ma a ningú! es impossible! et rellisca, es com intentar obrir una porta de pom esfèric amb una llonza de mantega entre els dits! que si t'hi posessis sota el sol amb el palma de la ma oberta se't hi couria un ou! que l'altre dia vaig veure a tot de penya fent una barbacoa amb les mans! i un payo li diu a l'altre - no tendras un pelin de aceite?- i l'altre va prémer el puny i va sortir oli d'oliva extra! (extra guarro, també), m'està agafant calor només de pensar-hi!

Com un dia d'aquells que ha plogut i hi ha humitat i xafogor, que sembla que visquis dins d'unes bragues, m'estava abraçant a la meva ultima xicota ( farà 3 anys?) i me diu - ets com un sugus- i jo - AY! que ho dius per lo dolç?- -no per lo enganxós! porc!- que ens vem volguer desnganxar i semblavem los hombres de belcro! ay!

Ara el pitjor de la calor i l'estiu son les olors, si la grácil olor a peu (aixo si et pots arribar a treure el mitjó, per que el tens allà solapat contra la planta del peu, que sembla que li estiguis treient l'embolcall a una magdalena) que tens el ditets, pobres, estosegant i cridant - ESTO ES UN INFIERNO TIO! NO ME SIENTO LA UÑA!- que tenia un amic (guarro guarro) que era assidu a fumar porros, i quant no en tenia s'ho feia de la ronya de diantre dels dits de peu desprès de fer una bona caminada a les tres de la tarda de un mes de Juliol! ara el tio anava col·locat per cinc dies, quin payo... li dèiem Flota. O la pudor que pot arribar fer-te l'aixella també es important, que tindria que estar qualificat com a arma de foc! t'ho juro que pots matar algú! que el pitjor es al autobús, que set posa algú al costat i aixeca l'ala i et deixa inconscient, però com a mínim el trajecte set fa mes curt.
be... quina calor que fa....


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Caustic

Caustic

25 Relats

30 Comentaris

30382 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
RECOMANO:
(el meu criteri no te cap tipus de valor)

3 LLIBRES

-LA INSOPORTABLE LEVEDAD DEL SER(MILAN KUNDERA)

- EL AMANTE (MARGARITE DURAS)

-SIN PLUMAS (WODDY ALLEN)

3 PELIS

- SLEEPER

- OLVIDATE DE MI

- PESADILLA ANTES DE NAVIDAD


3 GRUPS DE MUSICA

- PLAID

-VENETIAN SNARES

-AUTECHRE

*espero que algu en tota la web comperteixi algun dels meus gustus*