Exàmens

Un relat de: SANTANDREU3

DIA D'EXÀMENS, 5 DE SEPTTEMBRE.

Dissabte al migdia vaig coincidir en el Bar Nublo, que està a 20 metres de casa, amb en Ramón, de qui no donaré cap detall descriptiu, però sí que us diré que també espera el 5 de Setembre, dia d'exàmens del Curs de "Envellir amb elegancia" i que, com jo mateix, està una mica nerviós i amb por de no rebre una bona nota.

El preocupa, com a mí, que no sigui tan ràpid en l'exploració instantània que el mètode recomana per mirar les dones de reüll i de dalt a baix sense que ningú es pugui pensar ni que l'hagis vist.

Li passa com a mi, que per jutjar un cos has de donar el vist i plau a la cara i, si pot ser, als seus ulls. Com a mi, si no veu una possible empatia, ja no s'interessa per la resta del cos, per perfecte i atractiu que sigui, el que pot repercutir en una mala nota per a tots dos.

Dels comentaris que vam fer, va quedar clar que hi ha molts matisos entre l'acel-leració i la frenada, i d'un alumne que ell coneix, està segur que trauria un 10 sense cap problema.

M'explica que aquell conegut seu va entrar un dia a una discoteca i hi va veure a la barra una noia preciosa, i sense pensar-s'ho dues vegades, se li va acostar. I ja a menys d'un pas de distancia, va notar que aquella noia feia pudor, molta pudor.

El tipus va considerar breument la situació i va decidir que una noia com aquella no se la podia deixar perdre, i que superaria qualsevol impediment, però la faria seva.

Van jeure junts, doncs, i va començar l'inevitable revolcada, i als pocs minuts es veu que el pobre home ja estava a punt de caure desmaiat. I en aquell precís moment,a la noia se l'hi va escapar un pet i va demanar tímidament perdó.

Però l'amant del moment la va disculpar, com satisfet del que havia passat, dient-li , com aliviat: No, no, que ha estat molt bé, que una mica d'aire fresc reconforta...

El final d'aquella història, només ells la coneixen i a nosaltres no ens importa.

Però, tornant a l'exàmen, tan en Ramón com jo mateix ja estem pensant en l'aprovat justet, i que si la millor nota és per un tipus com aquell de la discoteca, que la frueixi, si no fos que aquell mateix dia s'hagués mort ofegat.

SANTANDREU3

Comentaris

  • ai Pere ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 31-08-2005

    m'has fet riure ...

    referent a lo que em demanaves dels articles al Balears avui surt en digital, però jo t'he fet fotocopia en color de tots, ja que en digital no se veuen els dibuixos ... quan mos vegem tel's donaré.

    http://www.diaridebalears.com/opinio.shtml?-1+6+147065



    Una aferrada
    Conxa