Ets tendre, ets poesia

Un relat de: daniel vila albero

Ets com una nineta
que neix de l'aigua més pura i més bella
en essència ets transparent
una ànima blava acarona les meves mans
i amb aquestes acaricies els meus llavis
sento llavors la teva magia
és un moment tan intens...
que tan sols desitjo estimar-te

Comentaris

  • ei, wapo![Ofensiu]
    AnNna | 22-06-2005 | Valoració: 9

    sembla mentida que ningú hagués vingut a parar als teus escrits! és flipant quants bons autors hi ha enterrats entre pàgines d'aquesta web! és per això que aquest matí em dedico a desenterrar-vos, a treure-us a la llum!

    l'acabo de llegir, i m'encanta! de veritat, hi ha un amor, es tan tendre... és tot molt suau, molt agradable... cada paraula, cada segon que passa al llegir el poema... cada paraula és un aire càlid que t'acarona...

    vaig a llegir el teu segon escrit... escriu més, noi, perquè tens algo! de veritat que m'agrada! (i aquest cop no dic que m'agradi perquè és el que s'ha de dir quan comentes poemes, sino perquè realment m'agrada i t'ho dic sincerament!!!)

    vinga, noi!!! que no ho sé... crec que ja està tot dit! és tan maco... jejeje!

    i si poses una mica de biografia? :$ jejeje! (mai em cansaré de demanar-ho, així, amb tot el morro....)

    apa, molts petons!!! si et vols passar per algun poema meu et deixo, eeh!

    Bye bye!!!

    AnNna

l´Autor

daniel vila albero

2 Relats

3 Comentaris

2759 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00