Ets la meva vida

Un relat de: Àfrika Winslet

La platja de Cadaqués s'estenia sota els nostres peus, que trepitjaven pedres i sorra i ens unien a la realitat per un fil invisible que volíem tallar d'un cop. Els últims rajos de sol encenien el cel del capvespre, i acariciaven, tímidament, els meus pòmuls humits. Tu encara em miraves amb aquell dubte i aquella por que m'entendria i et corcava per dins. "Gràcies", et vaig dir amb un somriure i, llavors, vaig voler mullar el meu consol en aquella mar d'aigua cristal·lina que havíem escollit com a comiat abans de marxar... més lluny.

En sortir, vaig estirar-me al teu costat desitjant l'abraçada que temies donar. Els teus dits van recórrer-me el cabell mullat com si teixissin teranyines. El mestral bufava indecís i em vestia de dona la nuesa, que contrastava amb els ulls de noia atemorida i pensarosa. Els teus, no deixaven de controlar el lleu balandreig de les ones i les teves mans no gosaven aventurar-se més enllà de la meva esquena. En aquella platja, les distàncies esdevenien pura imaginació; no existia més enllà de l'horitzó, no existia Barcelona ni la meva presó i, sobretot, no existia un forat negre d'edat entre tu i jo. No importaven els quilòmetres ni el rellotge.

"Ets lliure", em vas dir, amb uns llavis delerosos de petons i una veu trencada. Lliure? I què era la llibertat? Potser era poder fer el que volia després d'haver volat com un ocell? O poder escollir a qui entregar-li, de nou, la clau de la meva llibertat? "Vull quedar-me amb tu", li vaig dir, agraïda, i els meus llavis s'acostaren lentament i li feren un petó tímid i sincer a la boca. Després baixaren, com el sol que es ponia, cercant un nou horitzó sota la camisa. Les seves mans, tremoloses, em detingueren de sobte. "De debò m'estimes?" em va dir, potser sense esperar resposta. I jo ja sabia que ell ho sabia, ho havia sabut sempre. Li vaig fer una abraçada i, a cau d'orella, vaig xiuxiuejar-li "Ets la meva vida". Mentre els seus ulls s'entelaven, jo continuava en la recerca del meu nou horitzó... una mica més lluny.

L'endemà cremava i se sentia a prop. L'endemà xisclava rere la lluna. L'endemà... vés a saber on seríem.



Comentaris

  • Molt bo![Ofensiu]
    errebe | 23-08-2006 | Valoració: 10

    Soposo que no soc el primer en dir-t'ho però ets molt bona escribint. Tenies raó... encara n'hi han de millors? Segueixo llegint... espero que si. Aquest es molt tendre, com a mi m'agraden. Felicitats!

  • que maco[Ofensiu]
    Sonyes | 06-08-2006 | Valoració: 10

    Hola Àfrica,
    Aquest relat m'ha agradat molt, em depserta una gran tendresa, l'he trobat molt romàntic i mi m'encanten aquests relats.
    Petonets.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Àfrika Winslet

Àfrika Winslet

107 Relats

829 Comentaris

159703 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Bones!! El meu nom és Laia, vaig néixer a Tarragona però des de ben petita visc a L'Hospitalet de Llobregat (visca L'H!). Tinc vint-i-quatre anys i estudio Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes a la UPC (Campus Nord, Barcelona).
Agraeixo el temps que dediqueu a llegir-me, els vostres comentaris, consells i crítiques...

Per qualsevol cosa, la meva adreça és:
Laia_fiber [arroba] hotmail.com

I, ara, també podeu visitar els meus blogs:
Àfrika Winslet
La otra Àfrika Winslet ...



eeeiiiii, ja és aquí!! Disponible, si el demaneu, a les llibreries!!

ELS ATZURS - CAMINS PARAL·LELS

Ed. Emboscall


Aquest llibre, del que formo part amb un relat, sorgeix d'un projecte engegat fa un any i compartit per cinc escriptors/es d'arreu de Catalunya que mostren, cadascú en el seu estil i des de la seva visió, una història que té com a protagonista alguna persona propera. El llibre, doncs, és dividit en cinc parts ben diferenciades que reflecteixen alhora la visió d'una realitat concreta i palpable i el tarannà literari de cada escriptor/a.


He arribat fins aquí gràcies a set casualitats:

1- Un dia avorrit i gris em va dur a aquesta pàgina.
2- Algunes persones van llegir i comentar els meus primers relats.
3- Després dels primers relats van venir d'altres.
4- Algú em va donar la mà i em va acostar al fòrum.
5- Vaig descobrir EL REPTE.
6- Vaig començar a conèixer en profunditat tot el que és RC.
7- Vaig descobrir quelcom perdut dins meu: l'escriptura.

Ara, no penso perdre-ho mai més.