Ets aquí

Un relat de: Xandra

Ser aquí amb tu es com acariciar suaument la felicitat amb la punta dels dits, acaronar-la, sentir-la molt a prop, fins i tot fer-la meva.
Per uns instants ho oblido tot i desapareixen del meu voltant tots aquells que no som nosaltres. Estem tan junts que puc notar el batec del teu cor ressonant contra la meva pell, un so que es perd entre el silenci de cada racó quan ets amb mi.
Intento desviar la meva mirada a qualsevol altre indret lluny dels teus ulls, però arreu només trobo imatges distorsionades d'una realitat paral·lela. Puc sentir-te respirar, molt, molt a prop, cada vegada més. Recolzo suament el meu cap contra el teu pit i, per uns segons, m'abandono. Uns segons... m'agradaria aturar el temps. Obro els ulls tímidament, però la llum m'encega. No vull que hi hagi res més enllà d'aquest moment. Ets amb mi, contemplant com els últims raigs del dia es filtren per les persianes, tornant-ho tot cada cop més íntim.
L'eufòria s'escampa fugissera per tot el meu cos fins arribar als llavis i, de sobte, em fa esbossar un somriure profund, cap endins. Potser tu no ho saps, però rius amb mi. Sospires i et miro. Per uns instants, la felicitat ets tu...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Xandra

Xandra

17 Relats

33 Comentaris

23868 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
22 anys. Graduada en Publicitat i Relacions Públiques. Publicista de professió, escriptora frustrada i/o en potència.

xandra.92@hotmail.es