Et trobaré a faltar AMIC

Un relat de: En_record_a_Capdelin
Fa 8 anys que no escric, però aquí estic de nou, per dedicar unes paraules a un vell amic. Fa un parell d’horetes que he pensat en tu, he rellegit els nostres comentaris i he recordat la força que em transmeties cada cop que sabia de tu. I t’he trobat a faltar... t’he llegit, recordat, m’has tornat a captivar i quan t’he volgut cercar... m’he quedat en blanc.

Ara mateix només puc sentir-me malament, per haver desconnectat d’això i conseqüentment, de tothom. Però no em vull quedar amb aquest sentiment sinó amb les teves paraules que llegia entusiasmada, plenes de vida i de traça. Em tenies totalment captivada, gaudia lleguin-te i parlar-te.

Gràcies per tot, per seguir-me, llegir-me, animar-me, escriure’ns, fascinar-me. Si alguna cosa et caracteritzava era la llum que projectaves, que transmeties amb les teves paraules. I saps què? T’alegrarà saber què aquella noia tan sensible que escrivia algunes coses tan tristes, ara li somriu a la vida.

I abans de d’acomiadar-me vull citar unes paraules que una vegada vas escriure i encara m’encanten...:

“Ni el dia que mori la meva mort
els diré...
que els poemes no van sortir
de mi,
són la veu de tots els poetes
que vaig llegir ahir”

La teva vella amiga gironina t’envia una abraçada, un somriure, una... no, unes paraules. :)

Et trobaré a faltar AMIC!!!

Tenderness

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de En_record_a_Capdelin

En_record_a_Capdelin

12 Relats

6 Comentaris

11768 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hem obert aquest espai comú en homenatge i record del company relataire Capdelin, mort a l'edat de 70 anys a finals de 2009.

La notícia ens ha arribat tard, però no volem deixar passar l'oportunitat de dir-li tot allò que la seva poesia ens ha inspirat. Ara és hora de que nosaltres li regalem alguna part nostra, en agraïment als seus poemes, als seus comentaris, al seu esperit que durant molt de temps va dansar, i enamorar, aquestes pàgines.

... si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.




Us convidem a deixar els vostres escrits, els vostres poemes, les vostres reflexions, els vostres dibuixos, els vostres sentiments...


Si desitgeu publicar algun relat en aquest usuari, per mantenir-lo viu:

usuari: En_record_a_Capdelin
clau: Capdelin