Et sento a prop

Un relat de: Nefertitis
Et sento a prop. És com si cada vegada que sorgeix una problema, que dubto, que em sento perduda... Tu estiguessis amb mi. Com si m’agafessis la mà i la comencessis a acariciar d’aquella manera tan delicada que només tu saps fer-ho. Com si envoltessis el meu cos amb els teus braços, em dediquessis una abraçada i a cau d’orella em xiuxiuegessis: “t’estimo, estic aquí”.
Et sento a prop quan camino, encara que no hi siguis físicament, però ets allà i segueixes el mateix pas que jo; sí, caminem compassats. Tu parles i jo t’escolto. La gent passa amb rapidesa pel meu costat, com si portessin un estrés desmesurat. En canvi jo estic tranquil•la, em sento bé, no tinc pressa, gaudeixo dins la nostra bombolla imaginària.
Et sento a prop. Avui em beses amb els teus llavis carnosos que provoquen dins meu una explosió de sentiments. M’acaricies el rostre i lentament tot el cos. Jo faig el mateix. Sembla que juguem a dibuixar les nostres siluetes per llavors unir-les i fer-les un tot.
Et sento a prop. T’estimo. Tu dic a tu i ho dic ben alt perquè tothom ho senti. Ets aquell amb qui sempre havia somiat i a dia d’avui és una realitat. Sí, ets tu.

Comentaris

  • Molt bon any!!!![Ofensiu]
    free sound | 01-01-2012 | Valoració: 10

    i gràcies pel teu comentari, tan dolç.
    Molta sort, salut, amor i felicitat!!!!
    I que la vida sigui com un bell poema musicat.
    Feliç 2012.

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86115 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.